Hocam donanım olarak Darmoshark daha iyi ancak kendisi büyük bir fare ve daha çok claw gripe uyuyor denebilir. Fingertip yapmanız için ellerinizin büyük olması gerek. Rampage tatlı duruyor ama bilemedim, marka takıntım yüzünden belki yönelmeyebilirdim. (Bir de biraz ağırdı sanırım emsallerine göre) O fiyatlara fingertip Wireless ne var dersek, Orochi V2 var 700 TL'ye ancak fazla küçük gelebilir. Ayrıca pil ile çalışıyor ama ucuza energizer pil bulursanız yıllarca gider. Küçük fare bakmıyorsak da fingertip için ideal fareler Razer Viper şekilleri aslında. Ona benzeyen de Glorious Model O Wireless var ama fiyatı uçuk olabilir. Haste Wireless olabilir ki kendisi çok iyi bir fare, ayrıca Rampage gibi küçük çaplı RGB renklendirmesi de var. Sadece hem model o hem de haste Wireless'ın ederi Max 1100TL falan, o fiyatlara ikinci el bulursanız alabilirsiniz. İllaki fingertip tutmam diyorsanız ikinci el bir XM2we alın sarı siteden, 1350'ye var şu an. Kendisi claw tutuş için dünya üzerindeki en iyi farelerden biri. Eliniz alışırsa sizi çok mutlu eder ve dediğim farelere kıyasla direkt üst seviye bir fare, dediklerimse biraz daha orta seviye kalıyor pahalı olmalarına rağmen.