Özgür taylan Femtopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar midtown kasaya Micro ATX anakart uyar mı?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #2 Nette kasa bilgisinde yazmıyor mu? Kasa modelinden bakalım yok mu? Bana göre Micro ATX uyması lazım. Son düzenleme: 21 Kasım 2022
Özgür taylan Femtopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Nette kasa bilgisinde yazmıyor mu? Kasa modelinden bakalım yok mu? Bana göre Micro ATX uyması lazım. Genişletmek için tıkla... Kasa Rampage Fusion midtown ama ben Micro ATX anakart aldım onu soruyorum uyar mı?
ÇAĞATAY TORUN dedi: Nette kasa bilgisinde yazmıyor mu? Kasa modelinden bakalım yok mu? Bana göre Micro ATX uyması lazım. Genişletmek için tıkla... Kasa Rampage Fusion midtown ama ben Micro ATX anakart aldım onu soruyorum uyar mı?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #4 Kasan buysa evet uyar. Rampage FUSION 4 Adet Rainow Fanlı Siyah Temper Camlı Gaming Oyuncu Kasası www.rampage.com.tr
Kasan buysa evet uyar. Rampage FUSION 4 Adet Rainow Fanlı Siyah Temper Camlı Gaming Oyuncu Kasası www.rampage.com.tr