TürkGamer32 Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar, Rampage G7 X-Runner alınır mı söyler misiniz? 
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 13 Kasım 2021 #2 Alınmaz.
C CapCup26 Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #3 Açıkcası ben alınır taraftarıyım.Rampage kullanan birisiyim herkes rampage i gömüyor fakat şu piyasada alınabilecek iyi bir kulaklık Edit: fiyatına baktım yazdıktan sonra o fiyata alınmaz açıkcası
Açıkcası ben alınır taraftarıyım.Rampage kullanan birisiyim herkes rampage i gömüyor fakat şu piyasada alınabilecek iyi bir kulaklık Edit: fiyatına baktım yazdıktan sonra o fiyata alınmaz açıkcası
TürkGamer32 Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #4 Aldım kulaklığı gayet memnunum alınmaz diyenler yanlış düşünüyonuz zamanında fiyat performanstıda şindi alınmayabilir
Aldım kulaklığı gayet memnunum alınmaz diyenler yanlış düşünüyonuz zamanında fiyat performanstıda şindi alınmayabilir
izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #5 TürkGamer32 dedi: Aldım kulaklığı gayet memnunum alınmaz diyenler yanlış düşünüyonuz Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınızda yanlış bir düşünce.
TürkGamer32 dedi: Aldım kulaklığı gayet memnunum alınmaz diyenler yanlış düşünüyonuz Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınızda yanlış bir düşünce.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 1 Şubat 2022 #6 TürkGamer32 dedi: Aldım kulaklığı gayet memnunum alınmaz diyenler yanlış düşünüyonuz zamanında fiyat performanstıda şindi alınmayabilir. Genişletmek için tıkla... Yanlış düşünmüyoruz. Kolay bozulacak, kısa ömürlü bir ürün. Ve hiçbir zaman fiyat performans olmadı.
TürkGamer32 dedi: Aldım kulaklığı gayet memnunum alınmaz diyenler yanlış düşünüyonuz zamanında fiyat performanstıda şindi alınmayabilir. Genişletmek için tıkla... Yanlış düşünmüyoruz. Kolay bozulacak, kısa ömürlü bir ürün. Ve hiçbir zaman fiyat performans olmadı.
C CapCup26 Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #7 erme dedi: Yanlış düşünmüyoruz. Kolay bozulacak, kısa ömürlü bir ürün. Ve hiçbir zaman fiyat performans olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben rampage rogue kullanıyorum 7. Ayım oldu bence rampage hakkında kötü düşünüyorsunuz
erme dedi: Yanlış düşünmüyoruz. Kolay bozulacak, kısa ömürlü bir ürün. Ve hiçbir zaman fiyat performans olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben rampage rogue kullanıyorum 7. Ayım oldu bence rampage hakkında kötü düşünüyorsunuz
TürkGamer32 Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #8 erme dedi: Yanlış düşünmüyoruz. Kolay bozulacak, kısa ömürlü bir ürün. Ve hiçbir zaman fiyat performans olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben alalı 3-4 ay oldu niye bozulmadı o zaman
erme dedi: Yanlış düşünmüyoruz. Kolay bozulacak, kısa ömürlü bir ürün. Ve hiçbir zaman fiyat performans olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben alalı 3-4 ay oldu niye bozulmadı o zaman
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 1 Şubat 2022 #9 TürkGamer32 dedi: Ben alalı 3-4 ay oldu niye bozulmadı o zaman? Genişletmek için tıkla... 3, 4 ayda bozulur diye bir şey dedim mi ben?
TürkGamer32 dedi: Ben alalı 3-4 ay oldu niye bozulmadı o zaman? Genişletmek için tıkla... 3, 4 ayda bozulur diye bir şey dedim mi ben?
TürkGamer32 Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #10 erme dedi: 3, 4 ayda bozulur diye bir şey dedim mi ben? Genişletmek için tıkla... Kolay bozulur dediniz
erme dedi: 3, 4 ayda bozulur diye bir şey dedim mi ben? Genişletmek için tıkla... Kolay bozulur dediniz