Rampage, Gamepower, Frisby ve PowerBoost marka güç kaynaklarını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam araştırma yapmaya üşeniyor konu açıyor. Google amcaya PSU marka modelini yazıp nasıl diye yazsa önüne bilgiler patır patır dökülücek. Üşengeç dostlarımız çok benim için sorunda yok sabaha kadar kötülerim o markaları.

Yüksek değil de düşük bütçede tercih edilmesi gerek bence. 500W, 600W ECO modelleri fiyatına göre gayet güzel.

Düşük ve orta bütçe için gayet güzel bir seçenek kesinlikle. Türkiye'ye özel ürettikleri modellerin detaylı incelemeleri olmaması ve resmi distribütörü Akortek olması üzücü.

Hocam başlık eksik olmuş sanki
Kötü kısıma Platoon, Hadron, TX, Dark, Xigmatek eh iştelik ama yine de alalım listeye, Elba, Inca, Redrock, Concord eklenmeli.
İyi kısıma ise Rosewill, Evga, Be Quiet, Asus, Gigabyte, Cougar, Thermaltake, XPG Adata, Antec, Fractal Design, XFX, NZXT, Deepcool, Lian Li eklenebilir.
Ayrıca güç kaynağı kalitesini marka değil model belirler. Dandik Corsair bile vardı zamanında. Güç kaynağı almadan önce sadece belirtilen markaları filtre edip sonra modele bakınız.

Hiç unutmuyorum ilk Casper bilgisayarımın 8 yıl sonra ölen Casper PSU'sunu hadron ile değiştirmiştik. 1 haftaya hem anakart hem psu yanmıştı. Sonrasında bir 5 yıl boyunca tekrar bilgisayar almamıştım zaten.

Sistem toplama sihirbazları ve hazır sistemler bunların başını çekiyor. İmha edilmeleri gerek!

Neden imha etsinler ki elde kalan ya da ucuza alınan ne olduğu belirsiz patlamaya hazır kasaları ucuza alıp pahalıya satmak varken neden düzgün bir marka alıp milleti uğraştırmasınlar? .

Neden imha etsinler ki elde kalan ya da ucuza alınan ne olduğu belirsiz patlamaya hazır kasaları ucuza alıp pahalıya satmak varken neden düzgün bir marka alıp milleti uğraştırmasınlar? .
Yook, biz imha edeceğiz. Arkadaş hangi hazır sisteme baksam SU630, PowerBoost PSU, A320 anakart görüyorum. Temizlemeliyiz bu dolandırıcıları!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen öyle adam senin paranı önemsemiyor ki içine düzgün bir şey koymuyor bizimde bazı insanlarımız bunlara hala para kazandırıyor tek tek toplamak varken hala bir site üzerinden alıyorlar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…