Merhabalar.
Kulak üstü kulaklık istiyorum.
Bütçem 60-75.
Trendyol'dan almam lazım.
Rampage havana kulaklıgı gördüm, iyi duruyor ve dışardan gelensenleri ayırt edip kendi sesinizi daha çıkartıyormuş.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Öneriniz varsa memnun olurum.
Benim şu an kuladığım IPhone'nin orijinal kulaklığı bilgisayarda Valorant oynuyorum. Mic'de saglam ama oyunda takım arkadaşlarıma ses gitmiyormuş. O yüzden ikisini bir de kulanabilirim.
Kardeş alınır alınmasına ama en az 150 TL olması lazm ben sana Hepsiburada'dan Rampage eaglend öneriyim ben kulllannıyorum gayet yumuşak pedleri ve Online eğitimde de kullanlılır oyunda da. Mesela resimde gördüğün set bnemki
Logitech G203
Rampage Alpor.
Bunları tavsiye edermm.
bu arada anca rüyanda görürsün kaliteli kulaklık 60 liraya hemde kulak üstü
Özellikle kablolu kulaklık kategorisinde tüm dünyada üstün ses kalitesi ile yer edinmiştir. Kulaklıklarıyla fiyat/performans derecesi en iyi kulaklık markalarından biri olmuştur.
@FrankAinstein ayrıca SN-RX3 kadar sorunlu insanı çileden çıkaran bir kulaklık görmedim. Bir daha Rampage gibi kalitesiz markalara para verirsem ne olayım. 5 kere servise verdim hala ilk kez verdiğimde olan sorun var. Değiştirdiler aynı sorun devam edip duruyor.
Hiçbir şekilde para vermeyin Rampage, Gamepower, Frisby gibi markalara.
Al Çin'den kalitesiz ürünü bas marka sat oh ne güzel.
DARK GH100 Kulaküstü Oyuncu Kulaklığı GH100 Stereo Oyuncu Kulaklığı ile Tüm Oyunlarınızda İnanılmaz Ses Kalitesi Ses Her Şeydir Oyunlar yalnızca görüntüden ibaret değildir. Ses ile görüntü aynı anda bir bütün olarak düşülmelidir. Oyuncular çok iyi bilirki ses de en az görüntü kadar önemli...
MF Product Strike 0178 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah, ürünü için aradığın avantajlı en uygun fiyatı ve dikkat çeken özellikleri Monofiyat tan satın al!