B bünyamin_xlk Yoctopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #1 Rampage Helios C13 sıcaklık göstergeli sıvı soğutma aldım ama göstergeyi bir türlü açamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2023
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.045 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #2 driver indirmen lazım çalışması için bu linkten indirebilirsin.
B bünyamin_xlk Yoctopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 eminzsei dedi: driver indirmen lazım çalışması için bu linkten indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah aga eminzsei dedi: driver indirmen lazım çalışması için bu linkten indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aga kurdum ama gösterge çalışmıyor halen Son düzenleme: 28 Aralık 2023
eminzsei dedi: driver indirmen lazım çalışması için bu linkten indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah aga eminzsei dedi: driver indirmen lazım çalışması için bu linkten indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aga kurdum ama gösterge çalışmıyor halen
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.045 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #4 bünyamin_xlk dedi: Eyvallah aga. Aga kurdum ama gösterge çalışmıyor halen. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkar 20 saniye kadar bekle sistemi komple fişten çek bir de BIOS ayarlarını sıfırla.
bünyamin_xlk dedi: Eyvallah aga. Aga kurdum ama gösterge çalışmıyor halen. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkar 20 saniye kadar bekle sistemi komple fişten çek bir de BIOS ayarlarını sıfırla.