Sıradan Bir Oyuncu Decapat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #1 Sizce bu klavye fiyatına göre iyi midir? Eğer iyi değilse lütfen mekanik RGB klavyeler önerir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2018
Sizce bu klavye fiyatına göre iyi midir? Eğer iyi değilse lütfen mekanik RGB klavyeler önerir misiniz ?
Porkos Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 58 Çözümler 1 9 Eylül 2018 #2 Onun yerine Steelseries apex m400 öneririm.
Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 9 Eylül 2018 #3 Sakın böyle bir hata yapma. 100 TL daha biriktir CORSAIR STRAFE al.
Sıradan Bir Oyuncu Decapat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2018 #4 Travis dedi: Sakın böyle bir hata yapma. 100 TL daha biriktir CORSAIR STRAFE al. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı orada kargo ile değil vatan computer veya teknosa gibi yerlerden kendim gidip alacağım
Travis dedi: Sakın böyle bir hata yapma. 100 TL daha biriktir CORSAIR STRAFE al. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı orada kargo ile değil vatan computer veya teknosa gibi yerlerden kendim gidip alacağım
C CanAydn Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 162 Yer America, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar ve Bilgisayar Programcısı 11 Eylül 2018 #5 Dün bende R7 yi alacaktım son anda Monster Pusat K1 aldım gelmesini bekliyorum.
Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 11 Eylül 2018 #6 Sıradan Bir Oyuncu dedi: Sıkıntı orada kargo ile değil vatan computer veya teknosa gibi yerlerden kendim gidip alacağım Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsunuz ?
Sıradan Bir Oyuncu dedi: Sıkıntı orada kargo ile değil vatan computer veya teknosa gibi yerlerden kendim gidip alacağım Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsunuz ?
Sıradan Bir Oyuncu Decapat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2018 #7 Travis dedi: Nerede oturuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... İstanbul kağıthane fakat max. 50km uzaklıkdaki yerlerede gidebilirim
Travis dedi: Nerede oturuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... İstanbul kağıthane fakat max. 50km uzaklıkdaki yerlerede gidebilirim
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 11 Eylül 2018 #8 Almayın. Ben kullandım. Memnun musun der isen memnundum fakat o fiyata çok daha iyileri vardır.
Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 11 Eylül 2018 #9 Sıradan Bir Oyuncu dedi: İstanbul kağıthane fakat max. 50km uzaklıkdaki yerlerede gidebilirim Genişletmek için tıkla... GameEkstra Bahçelievler ŞB sine ne kadar KM bilmiyorum ama oraya gidip Steelseries Apex M400 alabilirsiniz.
Sıradan Bir Oyuncu dedi: İstanbul kağıthane fakat max. 50km uzaklıkdaki yerlerede gidebilirim Genişletmek için tıkla... GameEkstra Bahçelievler ŞB sine ne kadar KM bilmiyorum ama oraya gidip Steelseries Apex M400 alabilirsiniz.
Sıradan Bir Oyuncu Decapat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2018 #10 Travis dedi: GameEkstra Bahçelievler ŞB sine ne kadar KM bilmiyorum ama oraya gidip Steelseries Apex M400 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 16km uzaklıkta imiş bilgisiyarın taksiti bitince gidip bir göz atacağım
Travis dedi: GameEkstra Bahçelievler ŞB sine ne kadar KM bilmiyorum ama oraya gidip Steelseries Apex M400 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 16km uzaklıkta imiş bilgisiyarın taksiti bitince gidip bir göz atacağım