Çözüldü Rampage Hydra R6 klavyede "s" tuşuna basılı tutulamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

430518

Hectopat
Diğer harflerde bir sorun yok, ama s tuşuna basılı tuttuğumda birden fazla kez yazmıyor. Sorun nedir? Klavyem Rampage Hydra r6.

Çözüm
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.

Tabii, kullandığım Lossless Scaling uygulamasında ayarlarda bulunan "ölçekleme kısayolu" ayarı yüzündenmiş. Ayardaki kısayol herkeste değiştirilmediyse CTRL + alt + s olarak geliyor. Ve bu kısayolu CTRL + alt + p olarak değiştirdiğim zaman, s tuşuna basılı tuttuğumda sürekli basıyor oldu. Fakat bu sefer de p tuşu çalışmadı. Yani anlayacağınız sorun Lossless Scaling uygulamasındaki "ölçekleme kısayolu" ayarı. Tavsiyem kısayolu F12 gibi tuşlara atamanız. Şu an ben F12 tuşuna atadım ve klavyedeki hiçbir harfte sorun yok.
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.

Tabii, kullandığım Lossless Scaling uygulamasında ayarlarda bulunan "ölçekleme kısayolu" ayarı yüzündenmiş. Ayardaki kısayol herkeste değiştirilmediyse CTRL + alt + s olarak geliyor. Ve bu kısayolu CTRL + alt + p olarak değiştirdiğim zaman, s tuşuna basılı tuttuğumda sürekli basıyor oldu. Fakat bu sefer de p tuşu çalışmadı. Yani anlayacağınız sorun Lossless Scaling uygulamasındaki "ölçekleme kısayolu" ayarı. Tavsiyem kısayolu F12 gibi tuşlara atamanız. Şu an ben F12 tuşuna atadım ve klavyedeki hiçbir harfte sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı