Rampage Hydra R6 kronik sorunlu mu?

Misaj

Picopat
Daha fazla  
Soru başlıkta. Alınır veya alınmaz demeyin sadece tuş basmama sorunu Gamepower Warlock'taki gibi herkes yaşıyor mu?

Arkadaşlar bütçem var GamaKay MK61 düşünüyorum ama oyunlarda sıkıntı çıkarır diye korkuyorum çok küçük diye.

Kronik sorunlu.

Alınmaz. Tuşları fırlıyor o klavyenin.

3-4 ay kullanmış biri olarak söylüyorum, iyi değil.

Tuşları gerçekten fırlıyor.

Switch'ler Cherry MX değil. Content isimli bir markanın Switch'lerini kullanıyor. Cherry MX bir klavye istiyorsanız minimum 650-700TL bütçenizin olması gerekiyor.

Örnek:
CTRL tuşuna basıyorum, tuş çıkıyor.

Şaka değil, ciddi ciddi yazı yazarken yerinden fırlıyordu tuşlar.

Videoya tıkladığınızda tuşların fırladığı yerden başlayacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunsuz olduğunu biliyorum fakat GTA V gibi oyunlarda uçak falan nasıl süreceğim? Ama gayet kaliteli klavye alacağım gibi duruyor.
Tuş ataması yaparak. Ben de TKL klavye kullanıyorum. Normalde GTA V'te uçak helikopter tarzı araçlar sürmek için Num Lock gerekiyor. O araçları sürerken kullanılan tuşları oyun esnasında kullanmadığım Ğ, Ş, İ, Ö tuşlarına atadım. Bu şekilde yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı