Bir Minecraft oyuncusuyum. Bir çok YouTuber'da bu klavyeden var. Blue Switch'i nasıldır? Gamepower Saber Red Switch de düşünüyordum fakat sorunluymuş sanırım. Bir Youtuber da var 2 aydan fazladır kullanıyor bir sorun yok diyor ama güvenemedim. Cevaplarınızı bekliyorum.
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
FURYLEVEL'dan gördüm, bir de bir tane daha YouTuber var ondan gördüm. Bir de aklımda Razer Cynosa Lite var. Para biriktirerek alacağım için bütçe fark etmiyor. Gamepower Saber vardı, yalan oldu. Sıkıntılıymış. Bilemedim ki.
Kendisi eski klavyemdir. Tuşları fırlar, kırılır. Klavyeye basma hissiyatı berbat. O klavyeyi kullandıktan sonra daha blue switch klavye almam. Kesinlikle önermiyorum.
Kendisi eski klavyemdir. Tuşları fırlar, kırılır. Klavyeye basma hissiyatı berbat. O klavyeyi kullandıktan sonra daha blue switch klavye almam. Kesinlikle önermiyorum.