Rampage Hydra R6 RGB uzun kullanımda sorun çıkarır mı?

5 sene önce falan ilk aldığım mekanik klavyeydi Hydra R6 RGB. Sunduğu özellikler güzel görünebilir(multimedya tekeri, mıknatıslı bilek desteği vb.) ama kalite hissiyatı olarak çok da iyi değil. Zaten bir süre sonra RGB ledler sorun yaratmaya başladı. Bazı ledler bazı renkleri vermiyor. Bunun yanında bazı tuş başlıkları da kırıldı uzun kullanımda. Şu ara 1000 liranın da üzerine çıkmış fiyatı. O yüzden ben de @Hyuuga Neji gibi önermiyorum bu klavyeyi.

Rampage Hydra R6 RGB uzun kullanımda sorun çıkarır mı? Çıkarırsa da ne tür sorunlar çıkarır?
Hocam Rampage Hydra R6 Plus'unu kullanıyorum gayet hoş bir klavye biraz sesli çalışıyor ilk aldığım zaman yön verme tuşlarından sanırım aşağı veya yukarı tuşunun rengi gitmişti, ben de garantiye yolladım Media Mark'tan almıştım. 15 gün sonra yenisini yolladılar şu an 1 yılı dolduracak bir sorunla karşılaşmadım sadece benim bilgisayarım pencereye yakındı ışıklar kapalıydı ve pencere kenarında bir bardak su vardı, ben de havalansın diye pencereyi açarken monitöre, klavyeye hep su girdi içinde duş aldı sayılır. Rampage marka aha gitti klavye çöp oldu dedim, nasıl oldu bilmiyorum ama sorunsuz bir şekilde çalıştı ilk kez beni Rampage şaşırttı. Önerir misin diye sorarsan, şu an yanlış hatırlamıyorsan 1K üstü bence daha iyi klavye bulabilirsin diye düşünüyorum ama alırsanda sorun çıkaracağını sanmam ve plus olmayan normal R6'da tuş çıkma sorunu varmış ne kadar doğru bilemem almadan bir araştır derim.

4 yıldır Rampage Hydra R6 Rgb Blue Switch kullanıyorum. Ben aldığımda 200 tl gibi bir fiyatı vardı ve fiyatına göre özellikleri hoşuma gitmişti. Şimdi fiyatı bin tl yi geçmiş şu an bu parayı verir misin diye sorarsanız hayır vermem. Üstüne para ekleyip başka bir klavyeye geçmeyi düşünür müsünüz diye sorarsanız cevabım yine hayır olur. Benim için f/p bir ürün aldığım günden beri ne tuşlar ne rgb ler hiçbir sorun yaratmadı işk günkü gibi kullanıyorum. Tek rahatsız eden şey blue switchlerin fazla ses yapıyor oluşu keşke red switch alsaymışım diyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı