Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Pro değil Plus diye geçiyor ben 4 ay önce aldım Plus modelini aldım çok memnunum hiçbir sorun olmadı şu ana kadar ve çoğu insan diyor ki 500 TL'ye Rampage alınmaz Corsair ASUS vb. alın dediler ama bu klavyede kesinlikle bir eksi yok onlara göre çok saçma yorumlar bunlar, zaten bu yorumları yapanlar da çok saçma insanlar olduğunu bildiğim için kulak asmayıp aldım kesinlikle tavsiye ederim ve böyle insanları dikkate almayın.
@İsimsizKahramanGG
1) Yazım kurallarına dikkat edin.
2) Gereksiz yere konuları hortlatmayın.
3) Hydra R6'nın tuş fırlama sorunu var ve PCB'si aşırı dandik. Bir bildiğimiz var ki önermiyoruz. Rampage'in iyi ürünü varsa da öneriyoruz zaten.
Neyse, size tuşları çatır çatır fırlayan klavyeniz ile iyi günler. Böyle klavyeleri almak istemeyenler içinse alternatif;
@İsimsizKahramanGG Bana hakaret etmeye hakkınız yok. Boş yere sizinle uğraşmayacağım zira uğraşmaya değer biri değilsiniz. Size çöp klavyenizle iyi günler.