Everest Rampage Hydra R7 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Arkadaşlar klavyemin tuşlarının çoğu kırıldı. Aklıma ise böyle bir şey geldi. RGB için saydam olan ve bu klavyeye uyacak bir tuş seti önerir misiniz? Böyle bir şey için büçe belirtmek gerekir mi bilmiyorum ama haliyle böyle bir şey için fazla para harcamak istemiyorum. Klavyemi modelin gerekli ise linki bıraktım.
En ucuz Kingston HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G özelliklerini incele, 509,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Everest Rampage Hydra R7 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Arkadaşlar klavyemin tuşlarının çoğu kırıldı. Aklıma ise böyle bir şey geldi. RGB için saydam olan ve bu klavyeye uyacak bir tuş seti önerir misiniz? Böyle bir şey için büçe belirtmek gerekir mi bilmiyorum ama haliyle böyle bir şey için fazla para harcamak istemiyorum. Klavyemi modeli gerekli ise linki bıraktım.
En ucuz Kingston HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G özelliklerini incele, 509,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunların daha ucuzları var mı hocam. 200TL bir tuşa vermek istemiyorum açıkçası. Marka olmak zorunda değil. Zaten iki gün sonra onlarında haşadı çıkacak klavye yumruklamak gibi bir huyum olduğu için.