Rampage Hydra vs Pusat Clutch

LaminqesT

Femtopat
Daha fazla  

üçünden birini almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım ya da başka öneriniz var mı? Wireless olması önemli fiyatı da bu civarlarda olursa güzel olur.

Son düzenleme:
2 gün araştırdım 2 farklı marka spariş edip iptal ettim sonunda ATK Battle EXE Pro almaya karar verdim manba One ve GameSir G7 Pro spariş ettim sonra pahalı oldugunu fark ettim aynı özellikler ve hatta daha fazlasını EXE Pro da var ve kullanıcılar genel olarak memnun yorumları iyi cuma günü elime ulaşır diye tahmin ediyorum.

Pro'su daha pahalı düz olanı nasıl biliyor musun?

Eğer bütçeni ayarlayabilirsen Pro almanı öneririm çünkü fiyatta çok fazla fark yok Pro 2715 TL'ye aldım düz fiyatı 1999 TL içerik üreticilerin kodu falan var o yüzden indirim saglıyor çok değil ama ve Pro ile düz arasında bayağı fark var en büyük fark şarj istasyonu diğer farklar tuşlarda var Pro da mekanik tuş düz olanda farklı ve düz olanda altında tuş yok farkları sende incele

Bilmiyorum 2700 çok pahalı değil mi bir kol için çok fark da görmedim aslında şarj istasyonu ve mekanik tuş

Bilmiyorum 2700 çok pahalı değil mi bir kol için çok fark da görmedim aslında şarj istasyonu ve mekanik tuş.

Yani bu böyle katlanıp gidiyor işimi görsün ara sıra çıkarıp oynarım diyorsan 500 600 TL'ye çakma PS4 kolları satılıyor Logitech F710 var Trendyol da 999 TL satılıyor bunları değerlendirebilirsin.

Yani bu böyle katlanıp gidiyor işimi görsün ara sıra çıkarıp oynarım diyorsan 500 600 TL'ye çakma PS4 kolları satılıyor Logitech F710 var Trendyol da 999 TL satılıyor bunları değerlendirebilirsin.

Düşüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…