yusuf asut Kilopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 55 11 Aralık 2020 #1 Merhaba, daha yeni aldığım. Rampage ıceberg lıght soğutucusunu monte edemedim. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Merhaba, daha yeni aldığım. Rampage ıceberg lıght soğutucusunu monte edemedim. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.110 Makaleler 4 Çözümler 15 11 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 11 Aralık 2020 #3 İşlemci soketine uyumlu montaj aparatları çıkması gerekiyor, internetten izleyerek yapabilirsiniz. Sürprizbozan linçlemeyin lütfen ama iade etmenizi tavsiye ederim, konuyla alakalı değil ama memnun etmez. Gamepower markası da aynı ürüne etiket basmıştı.
İşlemci soketine uyumlu montaj aparatları çıkması gerekiyor, internetten izleyerek yapabilirsiniz. Sürprizbozan linçlemeyin lütfen ama iade etmenizi tavsiye ederim, konuyla alakalı değil ama memnun etmez. Gamepower markası da aynı ürüne etiket basmıştı.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.110 Makaleler 4 Çözümler 15 11 Aralık 2020 #4 RPM dedi: İşlemci soketine uyumlu montaj aparatları çıkması gerekiyor, internetten izleyerek yapabilirsiniz. Sürprizbozan linçlemeyin lütfen ama iade etmenizi tavsiye ederim, konuyla alakalı değil ama memnun etmez. Gamepower markası da aynı ürüne etiket basmıştı. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Ben de söyleyecektim ama linç yememek için söylemedim. Haklısın hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2020
RPM dedi: İşlemci soketine uyumlu montaj aparatları çıkması gerekiyor, internetten izleyerek yapabilirsiniz. Sürprizbozan linçlemeyin lütfen ama iade etmenizi tavsiye ederim, konuyla alakalı değil ama memnun etmez. Gamepower markası da aynı ürüne etiket basmıştı. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Ben de söyleyecektim ama linç yememek için söylemedim. Haklısın hocam.