P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Almayı düşündüğüm bir kasa var RAMPAGE ICEBLADE WHITE 7x120mm ARGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunun siyah modelini düşünüyorum. Hem F/P hem de güzel gözüktü gözüme. Tavsiye eder misiniz? Sıvı soğutmam mevcut.
Almayı düşündüğüm bir kasa var RAMPAGE ICEBLADE WHITE 7x120mm ARGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunun siyah modelini düşünüyorum. Hem F/P hem de güzel gözüktü gözüme. Tavsiye eder misiniz? Sıvı soğutmam mevcut.
manucej Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 Kendim kullanıyorum ısı problemi yaşamadım tek sorunu fan hızlarını ayarlayamıyorsunuz. Alternatif olarak buna da bakabilirsiniz. Zoko King 7 x 12 CM Kumandalı ARGB Fanlı Oyuncu Kasa Siyah Fiyatları ve Özellikleri Zoko King 7 x 12 CM Kumandalı ARGB Fanlı Oyuncu Kasa Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. www.n11.com
Kendim kullanıyorum ısı problemi yaşamadım tek sorunu fan hızlarını ayarlayamıyorsunuz. Alternatif olarak buna da bakabilirsiniz. Zoko King 7 x 12 CM Kumandalı ARGB Fanlı Oyuncu Kasa Siyah Fiyatları ve Özellikleri Zoko King 7 x 12 CM Kumandalı ARGB Fanlı Oyuncu Kasa Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. www.n11.com