Kendi zorlayıp SSD alsa yıllarca oyunlar vb acı çekmeden kullanıcak dolar yine artıyor o SSD zam yecek günü kurtarmak yerine ileriye dönük alması her türlü daha iyi.
Acaba hangi SSD? SLC mi MLC mi TLC mi QLC mi? DRAM var mı? DRAMless bir QLC SSD yerine göre HDD'den daha kötü performans sergileyebilir. Öyle olmayacak bir tane de 1000+ üstü tutar. HDD hiçbir zaman günü kurtarmak değildir.
ben yandım siz yanmayın bu soğutuyu aldım evet çok iyi soğutuyor 3600 ryzen işlemcide ortalama 15 derece fark etti ama elektrik süpürgesi gibi çalışıyor sesi salondan duyulur oldu
ben yandım siz yanmayın bu soğutuyu aldım evet çok iyi soğutuyor 3600 ryzen işlemcide ortalama 15 derece fark etti ama elektrik süpürgesi gibi çalışıyor sesi salondan duyulur oldu
Rampage ICED120-RGB satın aldım. Ürünü 320 TL ye aldım. İzlenimlerimi aktarmak istiyorum. Sistemim şöyle: Dark X-Force Kasa (Kasada 3 fan geliyor. 2 tane de tepe fan olarak extra ben fan aldım) ASUS TUF B460-PRO GAMİNG Wİ-Fİ i5-10400 MSI RX 5500 XT MECH 8 GB HyperX Fury 3000 mHz 8X2 GB Ram...
www.technopat.net
Marka takıntım yok. Çift fan olması sebebiyle bu markayı seçtim. ,Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bende abartıldığı kadar ses yok.
1 Yıldır Kullanıyorum Tam 4 tane aldım, ses hiç yok, çift fan var. ayrıca gösteriş olarakta hoş duruyor. x124 amatör işi gibi duruyor. Kesinlikle Rampage'yi tavsiye ederim ürünleri gerçekten kaliteli, Sıvı soğutucu asla tavsiye etmem çünkü hem takması zahmetli zor hemde kasa içi daha çok ısınıyor hemde ilerde arıza yapma ihtimali yüksek, ama bu rampage gibi kule fanlar tak çalıştır ömür boyu.