Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Nisan 2017 #1 Rampage IV Gene anakarta macOS Sierra kurmak istiyorum. macOS Sierra 10.12.4 imajımızı indirdim ve boot etmeyi denedim. Fakat OsxAptioFixDrv kısmını bile geçmeden sistem reset atıyordu. Config.plist dosyası parametreleri: Kod:Panoya kopyala kext-dev-mode=1 dart=0 nv_disable=1 -v cpus=1 npci=0x2000 Sorunu çözmek için Clover Options > Binaries Patching > Kernel Support CPU seçeneğini devreye soktum ve sistem boot etmeye başladı. Bu özellik, macOS tarafından desteklenmeyen Yonah, Atom veya Haswell bir işlemci kullanıldığında ortaya çıkan sorunları çözüyor. Ayrıntılı bilgi için: Configuration/KernelAndKextPatches
Rampage IV Gene anakarta macOS Sierra kurmak istiyorum. macOS Sierra 10.12.4 imajımızı indirdim ve boot etmeyi denedim. Fakat OsxAptioFixDrv kısmını bile geçmeden sistem reset atıyordu. Config.plist dosyası parametreleri: Kod:Panoya kopyala kext-dev-mode=1 dart=0 nv_disable=1 -v cpus=1 npci=0x2000 Sorunu çözmek için Clover Options > Binaries Patching > Kernel Support CPU seçeneğini devreye soktum ve sistem boot etmeye başladı. Bu özellik, macOS tarafından desteklenmeyen Yonah, Atom veya Haswell bir işlemci kullanıldığında ortaya çıkan sorunları çözüyor. Ayrıntılı bilgi için: Configuration/KernelAndKextPatches