JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 1 Mayıs 2024 #21 kaan_05 dedi: Hocam tek uygun fiyat o bütçe kısıtlı olunca elden ne gelir. Bilginiz için sağ olun hocam. Öyleyse başka kulaklıklara bakayım, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanıcı diye düzeltmiş telefondan yazmıştım kulakiçi olucak ve gerçekten kulakiçi daha iyi. Mümkünse rampage gamepower uzak dur hocam.
kaan_05 dedi: Hocam tek uygun fiyat o bütçe kısıtlı olunca elden ne gelir. Bilginiz için sağ olun hocam. Öyleyse başka kulaklıklara bakayım, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanıcı diye düzeltmiş telefondan yazmıştım kulakiçi olucak ve gerçekten kulakiçi daha iyi. Mümkünse rampage gamepower uzak dur hocam.
kaan_05 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #22 JrWhite dedi: Hocam kullanıcı diye düzeltmiş telefondan yazmıştım kulak içi olacak ve gerçekten kulak içi daha iyi. Mümkünse Rampage Gamepower uzak dur hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kulak içi değil de bana kulak dışı kulağımı tam kaplayacak bir kulaklık lazım onların çoğuda 2000-3000 TL civarı. Hocam isterseniz daha da yazmayalım buradan. Sohbet açılalı birkaç yıl geçmiş insanları rahatsız etmeyelim.
JrWhite dedi: Hocam kullanıcı diye düzeltmiş telefondan yazmıştım kulak içi olacak ve gerçekten kulak içi daha iyi. Mümkünse Rampage Gamepower uzak dur hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kulak içi değil de bana kulak dışı kulağımı tam kaplayacak bir kulaklık lazım onların çoğuda 2000-3000 TL civarı. Hocam isterseniz daha da yazmayalım buradan. Sohbet açılalı birkaç yıl geçmiş insanları rahatsız etmeyelim.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 1 Mayıs 2024 #23 kaan_05 dedi: Hocam kulak içi değil de bana kulak dışı kulağımı tam kaplayacak bir kulaklık lazım onların çoğuda 2000-3000 TL civarı. Hocam isterseniz daha da yazmayalım buradan. Sohbet açılalı birkaç yıl geçmiş insanları rahatsız etmeyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar da değiller ya 1000 TL ye çıkarsanız Havit h2002p var mesela. kaan_05 dedi: Hocam kulak içi değil de bana kulak dışı kulağımı tam kaplayacak bir kulaklık lazım onların çoğuda 2000-3000 TL civarı. Hocam isterseniz daha da yazmayalım buradan. Sohbet açılalı birkaç yıl geçmiş insanları rahatsız etmeyelim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam rahatsız etmeyelim ama 2,3 mesajdan sorun olmaz bence.
kaan_05 dedi: Hocam kulak içi değil de bana kulak dışı kulağımı tam kaplayacak bir kulaklık lazım onların çoğuda 2000-3000 TL civarı. Hocam isterseniz daha da yazmayalım buradan. Sohbet açılalı birkaç yıl geçmiş insanları rahatsız etmeyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar da değiller ya 1000 TL ye çıkarsanız Havit h2002p var mesela. kaan_05 dedi: Hocam kulak içi değil de bana kulak dışı kulağımı tam kaplayacak bir kulaklık lazım onların çoğuda 2000-3000 TL civarı. Hocam isterseniz daha da yazmayalım buradan. Sohbet açılalı birkaç yıl geçmiş insanları rahatsız etmeyelim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam rahatsız etmeyelim ama 2,3 mesajdan sorun olmaz bence.