Çözüldü Rampage K29 thunder çok az ses sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Heroxira1

Hectopat
Rampage K29 thunder kulaklığımdan %100 seviyesinde %15-20'lerde gibi ses almaya başladım, sanki kulaklık benimle dalga geçiyormuş gibi, bir de sol tarafından ses gelmiyormuş gibi geliyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Daha az önce sol taraftan ses geliyordu, ürünün driver'i mevcutsa daha iyi olur ama driverini bulamıyorum.
Kulaklığın üzerindeki ses açma yerini unutmuşum, orayı en yükseğe çektim ve sorun çözüldü, sol taraf için test yaptım gayet iyi çalışıyor.
Rampage K29 thunder kulaklığımdan %100 seviyesinde %15-20'lerde gibi ses almaya başladım, sanki kulaklık benimle dalga geçiyormuş gibi, bir de sol tarafından ses gelmiyormuş gibi geliyor ne yapmalıyım?

Hocam bazı programlar vardı ses seviyesini, bas seviyesini ayarlayabileceğiniz onları deneyebilirsiniz sok kulaklıkdan eğer ki hiç ses gelmiyorsa ve kulaklığı yeni aldıysanız satıcıyla iletişime geçmeniz.

Daha az önce sol taraftan ses geliyordu, ürünün driver'i mevcutsa daha iyi olur ama driverini bulamıyorum.
Kulaklığın üzerindeki ses açma yerini unutmuşum, orayı en yükseğe çektim ve sorun çözüldü, sol taraf için test yaptım gayet iyi çalışıyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Tamam hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…