Rampage K29 vs James Donkey 710

Bütçe
150-180

252217

Kilopat
Makaleler
1
Bütçem 150 TL, zorlarsam 170-180 TL. Beğendiğim kulaklıkları forumlarda araştırıyorum, sürekli gömüyorlar, kötü diyorlar. Yok Gamepower alma, Rampage bulaşma, eşekte (James Donkey) kulaklık alınmaz falan... Anlamadım, 1000 TL'lik kulaklıklarla mi karşılaştiriyorlar? Sanirsam şu an 2 adet kulaklık beğendim. Biri Rampage K29, diğeri James Donkey 710. Hangisi iyidir? Uzun süre götürse yeter bana.

Hiçbiri alınmaz. Bu kulaklığı önerebilirim. Uzun süredir kullanıyorum. Memnunum. Malzeme kalitesi güzel bir kulaklık. Sesi ve mikrofonu güzel.

Son düzenleme:
Güzel bir kulaklık başka bir modelini arkadaşım kullanıyor Çok memnun.

Neden alınmasın ki ve bu kulaklığın 7.1 sıkıntılıymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage ve James Donkey. İkiside leş gibi marka ve kesinlikle kaliteli ürünleri 1000/1. İki kulaklıkta leş gibi.

Bunu mu öneriyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kulaklığın 7.1 sıkıntılıymış.

Bendeki kulaklıkta herhangi bir sorun yok. Birkaç kişi sorun yaşamış olabilir. Kulaklık sorunlu değil. Hatta bugüne kadar aldığım en iyi kulaklık bu oldu. Ses kalitesi olsun, mikrofon kalitesi olsun, malzeme kalitesi olsun, iyi ki tercih etmişim.

Son düzenleme:
benle iletişime geçer misin lütfen discord Feanethil#3975

Stoklara gelmesini bekleyip Gamenote H2016D öneririm.
Edit: Rampage Gamepower James Donkey aynı logo basıp biz yaptık diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…