nebakıyondaily Attopat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 47 23 Mart 2024 #1 AUX girişleri gidip geliyor. Mikrofon kısmı tamamen gitti. Açılıyor kapatırken tuş kapatmıyor. Ana sorun alalı 6 ay yeni oldu.
AUX girişleri gidip geliyor. Mikrofon kısmı tamamen gitti. Açılıyor kapatırken tuş kapatmıyor. Ana sorun alalı 6 ay yeni oldu.
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 23 Mart 2024 #2 Garantisi varsa direk garantiye yollayın hocam tamirle falan uğraşmayın bence.
nebakıyondaily Attopat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 47 23 Mart 2024 #3 KEROXEA dedi: Garantisi varsa direk garantiye yollayın hocam tamirle falan uğraşmayın bence. Genişletmek için tıkla... Garanti var da sıkıntı şu, alırken sticker vardı metal onu kasaya yapıştırdım. Sıkıntı yaparlar mı?
KEROXEA dedi: Garantisi varsa direk garantiye yollayın hocam tamirle falan uğraşmayın bence. Genişletmek için tıkla... Garanti var da sıkıntı şu, alırken sticker vardı metal onu kasaya yapıştırdım. Sıkıntı yaparlar mı?
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 23 Mart 2024 #4 nebakıyondaily dedi: Garanti var da sıkıntı şu, alırken sticker vardı metal onu kasaya yapıştırdım. Sıkıntı yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
nebakıyondaily dedi: Garanti var da sıkıntı şu, alırken sticker vardı metal onu kasaya yapıştırdım. Sıkıntı yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.