Rampage KB 01 klavye incelemesi

Bütçe
100TL

RBarut33

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Güvenlik

Merhaba arkadaşlar,

2016 yılında 30TL'ye satılan bu klavyeyi 100TL karşılığında 2021 yılında Migros'tan satın aldım. Satın alma sebebim ise araştırmalarımda birçok incelemede övülmesiydi. Sorunsuz çalışıyor olmasıydı. Aldıktan sonra incelemelerim ve denemelerimden aşağıdaki tablo çıkmıştır. Normalde kullandığım klavyem X8 G800 klavyesidir.

Artıları
+ Oyuncu klavyesi görünümü.

Eksileri
- Driversız bir donanım kullanımı. Tak çalıştır özelliği nedeniyle hiçbir özelliğini düzgün bir kontrol etme seçeneği yoktur.
- Klavye komutları kararsız ve kendi kendine değişiklik gösteriyor.
- Verilen tuş komutlarını yerine getirmez.
- Basit klavyenin verdiği düzgün tuş çalışma prensibini karşılamaz.
- 100TL değerinde değildir.
- Uyumsuz görünüm tipi vardır. Mavi tuşlu siyah klavyeye kırmızı siyah kablo zaten sizlere uyumsuz bir klavye olduğunu göstermektedir.
- Yanında verilen garanti belgesinde tüm tuş kombinasyonları mevcut olmasına rağmen çözümlerde hala aynı şeyleri anlatıyorlar. Bazıları hatalı olmasına rağmen övüyor ve çözüm diye çözüm olmayan komutları anlatıyor. Kendiliğinden uyumsuzluk nedeniyle bozulabilen klavyedir.

Övgü ile anlatanların hepsinin milleti kandırmak için anlatıldığını söylememde sizlere faydalı olacaktır. Bu klavyeyi almanızı tavsiye etmiyorum. Çünkü bu klavye sadece sahtekar kişiler nedeniyle çokça şişirilmiş ve fiyatı artırılmış bir donanımdır. Kararsız, uyumsuz bir klavye size sorundan başka bir şey çıkarmaz.

Not: Bir de bu forumda görüyorum adam başka klavye kullanıyor. Bu klavyeyi övüyor. Millete siz bilmiyorsunuz diyerek aşağılıyor. Daha sonra kendi klavyesi de aynı sorunu yapınca ben yanılmışım diyerek geri çekiliyor. Özür dilemek yok. Başta düşünmek zaten yok. Lütfen bilgisizce düşüncesizce yorumlar yapmayınız. Yapacaksanız da hatalı olduğunuzu anladığınızda özür dileyebilecek kadar da karaktere sahip olun. Bu klavyeyi almanızı tavsiye etmiyorum para israfından başka bir şey değildir.

Birader koyacaksan W,A,S,D tuşlarının tam altına büyük bi' bilek desteği koyacaksın tam olacak. Böyle bilek desteği mi olur!

Hangi model Logitech'in hangi modelinden daha iyi hocam? Samimi soruyorum yani, merak ettiğimden sadece.
Şöyle iki örnek verebilirim mesela, SN-R3/R4/R5 modelleri (iç takım tamamen aynı, sadece dış tasarım farkı var) G230'dan daha iyiydi. G230 diyorum çünkü bu dediğimin tecrübesi 5 yıldan fazla zaman öncesine dayanıyor. Aynı şekil RGW9 da kendi fiyatında rakipsiz sayılabilir. Rampage'da şöyle bir durum var, adamlar marka basma mantığıyla gidiyorlar. O yüzden eğer bir model iyiyse çok iyi oluyor, kötüyse de çok kötü oluyor. Aynısı Gamepower için de söylenebilir, ben onun mesela hiçbir şeyini önermem, ancak Warcry ve Skadi (ucuz ve F/P olması kaydıyla tabii ki) öneririm, çünkü ikisinin geldiği noktaları biliyorum, Skadi özelinde konuşursak mesela Segotep gibi yurt dışında bilinen iyi bir markanın Beiced modelinden "ödünÇalma" bir soğutucu.
Taş gibi ürün olması düşük ihtimal.
İşte onu denk getirmek önemli .
Ben şu ana kadar sorunsuz gittim hep, hatta buraya yazabilirim kaynak olması açısından.
Snopy SN-BT30, Snopy SN-R3/R4/R5, Rampage DLK-5110/5115, Rampage SMX-R1, Rampage SMX-R111, Rampage RGW9, Rampage KB-R33.
Bunların hepsini alana kadar uzun süre inceledim, hepsini de bizzat aldım ve kullandım hatta RGW9, R111 ve R33'ü hala kullanıyorum, hepsi de kalite ve özellik olarak gayet tatmin edici. Hepsini toplam bir tane Razer kulaklıktan daha ucuza aldığımı düşünürsem mükemmel .

Birader koyacaksan W,A,S,D tuşlarının tam altına büyük bi' bilek desteği koyacaksın tam olacak. Böyle bilek desteği mi olur!
Açıkçası destek amaçlı değil dediğim gibi görünüm.
Rampage'da model çok önemli, model var Logi tokatlar model var 1984'te olsan alınmaz. Bu da ikinci gruptan, sizin adınıza üzüldüm.
Teşekkür ederim. Övgülere kanarak 100tl çöpe gitti. Artık doğum günü hediyesi olarak birine vereceğiz.
Profesyonel!!!111!
Utanç verici.
Aslında utanç kaynağı desteksiz hizmet. Migros iade almıyor. Kontrollerde bir kaç tuşa basıyor. Denendi çalışıyor diye geçiyor. Nerden bilsin adam bu işlerde uzman değil ki. Adam a tuşuna basıyor bastı mı bastı çalışıyor. Uzman birisi bu klavyelerin içerisinde yazılım olduğunu bilir. bu kontrolde 1 2 dk sürmez. taktı tuşa bastı tamam çalışıyor diyip 2 dk da sana teslim etti. Asıl utanılacak konumuz bu olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…