kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 30 Haziran 2023 #11 Lisser dedi: https://www.hepsiburada.com/cooler-master-sk652-red-switch-low-profile-mekanik-rgb-turkce-oyuncu-klavyesi-pm-HBC00004GC696 XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam… www.gaming.gen.tr Bu ikisine bakın o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim alttakini beğendim. Bilrk desteği çıkarılabiliyor değil mi?
Lisser dedi: https://www.hepsiburada.com/cooler-master-sk652-red-switch-low-profile-mekanik-rgb-turkce-oyuncu-klavyesi-pm-HBC00004GC696 XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam… www.gaming.gen.tr Bu ikisine bakın o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim alttakini beğendim. Bilrk desteği çıkarılabiliyor değil mi?
H harun246 Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 225 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #12 Tam bütçeni söyler misin? Çünkü kaliteli bir şey arıyorsan bu fiyata imkansız şuan.
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 30 Haziran 2023 #13 harun246 dedi: Tam bütçeni söyler misin? Çünkü kaliteli bir şey arıyorsan bu fiyata imkansız şu an. Genişletmek için tıkla... Fiyat önemli değil 1.5k bile olsa okeyim.
harun246 dedi: Tam bütçeni söyler misin? Çünkü kaliteli bir şey arıyorsan bu fiyata imkansız şu an. Genişletmek için tıkla... Fiyat önemli değil 1.5k bile olsa okeyim.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.482 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #14 kaan270x dedi: Teşekkür ederim alttakini beğendim. Bilrk desteği çıkarılabiliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, manyetik.
kaan270x dedi: Teşekkür ederim alttakini beğendim. Bilrk desteği çıkarılabiliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, manyetik.
H harun246 Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 225 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #15 SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Apex 7 önerebilirim kendim kullanıyorum TKL versiyon sadece numpad yok. Fiyatı güzel eğer biraz daha bütçe ayırabilirsen.
SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Apex 7 önerebilirim kendim kullanıyorum TKL versiyon sadece numpad yok. Fiyatı güzel eğer biraz daha bütçe ayırabilirsen.
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 30 Haziran 2023 #16 harun246 dedi: SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Apex 7 önerebilirim kendim kullanıyorum TKL versiyon sadece numpad yok. Fiyatı güzel eğer biraz daha bütçe ayırabilirsen. Genişletmek için tıkla... Bence bu fiyata alınmaz bir klavye ama teşekkür ederim.(klavyeye laf etmedim anlam kayması olmuş bir klavyeye 2600 verilmez)
harun246 dedi: SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Apex 7 TKL, Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Red Switch, İngilizce Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Apex 7 önerebilirim kendim kullanıyorum TKL versiyon sadece numpad yok. Fiyatı güzel eğer biraz daha bütçe ayırabilirsen. Genişletmek için tıkla... Bence bu fiyata alınmaz bir klavye ama teşekkür ederim.(klavyeye laf etmedim anlam kayması olmuş bir klavyeye 2600 verilmez)