Rampage KB-R03 vs Logitech G105

VQ35DETT

Kilopat
Daha fazla  
1. Model Everest Rampage KB-R03
2. Model ise Logitech G105

Kalbim KB-R03 diyor fakat aklım G105'de...

KB-R03'ün görüntüsü bana daha çekici geliyor fakat bir tarafta da Logitech var. Aradaki fiyat farkına değer diyorsanız (90,95 TL - 150 TL) Logitech alıcam fakat değmez veya gerek yok diyorsanız KB-R03 alıp geçicem.

Everest alınabilecek bir marka değil, G105 alabilirsiniz fakat yine KB-R03 ile aynı fiyatta olan G103'ü öneririm ben. Çok kullandım ve çok da memnun kaldım.

Everest gibi rezalet bir firmayı, Logitech ile karşılaştırmanız firmaya hakaret olmuş. Ben G105 öneririm.

Ya bence ikisi de değil.

Amazondan almak, bütçe dostu bir seçim olur.

Ama bu ikisi arasında G105 tabii.

Anlaşıldı Logitech alıncak fakat yurtdışından taş çatlasın 150 liraya ne önerirsiniz ? Çok süslü olmasın,tuş içinde led olması ve makro tuş olması benim için önemli. Mekanik veya mekanik hisli olması da önemli değil şimdiden teşekkürler.

G105 güzel klavye fakat arkadaki yükseltme ayaklarını açmadığınızda klavye öne eğik olarak duruyor ve bu klavyeyi kullanırken çok rahatsız ediyor. Ayakları açtığınızda da normal klavye gibi oluyor. Ayrıca daha düşük fiyatlı G103'te olan bilek desteği maalesef G105'te yok. Bunlar sizi rahatsız etmeyecekse alabilirsiniz.

Aynı fiyata olan Bloody B120 klavyesini öneririm. Kendim kullanıyorum, oldukça iyi.

Evet beyler herkese kolay gelsin iyi forumlar.

Çarşamba günü siparişini verdiğim klavye perşembe günü aynı saatlerde kargoya verildi ve bugün 13:00 civarında elime ulaştı. 15 senede sadece 4-5 klavye gördüm ve bu klavyelerin hepsi normal kullanıcılara hitap ettiği için yorum yapmam pek doğru olmaz gibime geldi fakat klavyenin kaliteli olduğunu ve kaliteli hissettirdiğini söyleyebilirim. Bu arada klavyeye alışmak azıcık, birazcık zaman alcak gibi duruyo. İlk defa makrolu klavye kullandığımdan dolayı olsa gerek

Son olarakta klavyeyi 142,07 TL vererek gameekstra.com'dan MNG Kargo aracılığıyla aldım. Herkese tekrardan iyi forumlar kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…