Rampage KB-R103 Extreme nasıl?

wexa_exe

Decapat
Daha fazla  
Rampage KB-R103 Extreme RGB Outemu Blue Switch oyuncu klavyesi birincisi bu.
------------------------------------

Bir tane bu var resimli koydum.
Rampage KB-RX92 commander RGB Blue Switch Gaming.
Son olarak da bu sefer Rainbow.

Hangisini önerirsiniz şu RKB-R18-myth Rainbow ile RGB KB-RX92 commander arasında 50 TL fark var. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage markasının malzame kalitesi genelde iyi olmayan, üstüne sadece marka basılan ürünler oluyor. Tam bütçenizi belirtirseniz bilgili kişiler daha iyi öneride bulunabilir.

Rampage önermem. Redragon bakabilirsiniz.

Hocam bütçenizi ve nasıl bir klavye istediğinizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Rampage, Gamebooster, Gamepower gibi markalardan uzak durun kesinlikle.

Hocam bütçenizi ve nasıl bir klavye istediğinizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Rampage, Game booster, Gamepower gibi markalardan uzak durun kesinlikle.

Hocam bütçem tam olarak 1000TL çok klavyelere baktım sitelerden bundan oncesınde andromeda K500 kullanıyordum iki güne bozuldu iade ettim garanti belgesi bile gelmemişti araştırdım bayağı bir alışveriş sitelerinden düzgün bir marka almak ıstedım bu sefer Rampage'i seçtim fiyat performans olarak da Rampage KB-RX92 modelini almaya karar verdım ve alma nedenlerim şöyle 1.si fiyat performans ve Blue Switch olması 2.si RGB olması 900TL'ye ve YouTube'dan arastırdıgımda ise çoğu mavi tikli kanallar öneriyordu peki bana öneriniz ne olur?

Hocak İlk öncelikle uzun ömürlü birşey istiyorsanız Rampage, Gamebooster, Gamepower gibi markalardan uzak durun. Eğer kargoyu beklerim derseniz yurtdışından ürün önerebilirim.

Hocak ilk öncelikle uzun ömürlü bir şey istiyorsanız Rampage, Game Booster, Gamepower gibi markalardan uzak durun. Eğer kargoyu beklerim derseniz yurt dışından ürün önerebilirim.

Yurt disindan sipariş edemem hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…