rriens Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 155 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Rampage KB-R135 PARVUS Beyaz Type-C Bağlantılı RGB Puding Tuşlu Red Switch US Gaming Oyuncu Klavye ... www.rampage.com.tr Celeste oynamak istiyorum fakat yön tuşlarını kullanamıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024
Rampage KB-R135 PARVUS Beyaz Type-C Bağlantılı RGB Puding Tuşlu Red Switch US Gaming Oyuncu Klavye ... www.rampage.com.tr Celeste oynamak istiyorum fakat yön tuşlarını kullanamıyorum. Ne yapmalıyım?
Çözüm YILMAZG28 8 Nisan 2024 rriens dedi: Rampage KB-R135 PARVUS Beyaz Type-C Bağlantılı RGB Puding Tuşlu Red Switch US Gaming Oyuncu Klavye ... www.rampage.com.tr Celeste oynamak istiyorum fakat yön tuşlarını kullanamıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... FN+Shift yaptığında wasd yi yön tuşu olarak kullanabiliyorsun tekrar kapatmak içinse FN+Shift yapman gerek (sağ Shift)
rriens dedi: Rampage KB-R135 PARVUS Beyaz Type-C Bağlantılı RGB Puding Tuşlu Red Switch US Gaming Oyuncu Klavye ... www.rampage.com.tr Celeste oynamak istiyorum fakat yön tuşlarını kullanamıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... FN+Shift yaptığında wasd yi yön tuşu olarak kullanabiliyorsun tekrar kapatmak içinse FN+Shift yapman gerek (sağ Shift)
YILMAZG28 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 34 Çözümler 1 8 Nisan 2024 #2 rriens dedi: Rampage KB-R135 PARVUS Beyaz Type-C Bağlantılı RGB Puding Tuşlu Red Switch US Gaming Oyuncu Klavye ... www.rampage.com.tr Celeste oynamak istiyorum fakat yön tuşlarını kullanamıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... FN+Shift yaptığında wasd yi yön tuşu olarak kullanabiliyorsun tekrar kapatmak içinse FN+Shift yapman gerek (sağ Shift) Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
rriens dedi: Rampage KB-R135 PARVUS Beyaz Type-C Bağlantılı RGB Puding Tuşlu Red Switch US Gaming Oyuncu Klavye ... www.rampage.com.tr Celeste oynamak istiyorum fakat yön tuşlarını kullanamıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... FN+Shift yaptığında wasd yi yön tuşu olarak kullanabiliyorsun tekrar kapatmak içinse FN+Shift yapman gerek (sağ Shift)