Rampage KB-R17 anlık bağlantı kopma sorunu

LazErr

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime H610M K-D4 - i3 12100F - 16GB Ram - Asus Dual RTX3050 OC
Meslek
Elektrik-Elektronik Teknisyeni
Başlıkta belirtmiş olduğum marka ve model klavyeyi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve sıkıntı şu normal kullanımda internette gezinirken normal yazı yazarken hiçbir sıkıntı yok fakat oyun esnasına ara ara çok kısa süreli kopmalar oluyor. 1 sn kadar kopup tekrar bağlanıyor kendi kendine, bu neden olabilir?

O fiyat aralığında seçiminizi Everest'e yapmanıza üzüldüm. Klavyeyi başka bir bilgisayarda deneme imkanınız var ise deneyin, aynı problem onda da olursa donanımsal bir problem var demektir garantiye göndermeniz gerekir, problem yoksa bilgisayarınızdan kaynalıdır.

O fiyat aralığında seçiminizi Everest'e yapmanıza üzüldüm. Klavyeyi başka bir bilgisayarda deneme imkanınız var ise deneyin, aynı problem onda da olursa donanımsal bir problem var demektir garantiye göndermeniz gerekir, problem yoksa bilgisayarınızdan kaynalıdır.
Deneyeceğim fakat problem bilgisayarda ise ne ile ilgili olabilir bir bilginiz var mı ?

Hocam ben bu klavyeyi almak üzere araştırma yapıyordum bu fiyat aralığında ne önerirsiniz?
Bu arada numpad'i olmayan bir klavye arıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı