Ketua Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #1 Klavyede D’ye basınca ya hiçbir şey olmuyor ya normal çalışıyor ya da 2D "dd" şeklinde yazıyor. Aynı hata önceden de olmuştu, klavyemin markası Rampage KB-R210 Favory. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2023
Klavyede D’ye basınca ya hiçbir şey olmuyor ya normal çalışıyor ya da 2D "dd" şeklinde yazıyor. Aynı hata önceden de olmuştu, klavyemin markası Rampage KB-R210 Favory.
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ocak 2023 #2 Ketua dedi: Klavyede D'ye basınca ya hiçbir şey olmuyor ya normal çalışıyor ya da 2D "dd" şeklinde yazıyor. Aynı hata önceden de olmuştu, klavyemin markası Rampage KB-R210 favory. Genişletmek için tıkla... D tuşunu ve çevresindeki tuşları yavaşça çıkarıp temizleyin. İnternette arastırdığımda aynı sorunu yaşayan bazı insanlar daha var eğer varsa garantiye gönderin.
Ketua dedi: Klavyede D'ye basınca ya hiçbir şey olmuyor ya normal çalışıyor ya da 2D "dd" şeklinde yazıyor. Aynı hata önceden de olmuştu, klavyemin markası Rampage KB-R210 favory. Genişletmek için tıkla... D tuşunu ve çevresindeki tuşları yavaşça çıkarıp temizleyin. İnternette arastırdığımda aynı sorunu yaşayan bazı insanlar daha var eğer varsa garantiye gönderin.
Ketua Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Doğa Aden dedi: D tuşunu ve çevresindeki tuşları yavaşça çıkarıp temizleyin. İnternette arastırdığımda aynı sorunu yaşayan bazı insanlar daha var eğer varsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Doğa Aden dedi: D tuşunu ve çevresindeki tuşları yavaşça çıkarıp temizleyin. İnternette arastırdığımda aynı sorunu yaşayan bazı insanlar daha var eğer varsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Daha dün yıkadım zaten önceden de D tuşu bozuldu garantiye dönderdim değişim yaptılar.
Doğa Aden dedi: D tuşunu ve çevresindeki tuşları yavaşça çıkarıp temizleyin. İnternette arastırdığımda aynı sorunu yaşayan bazı insanlar daha var eğer varsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Doğa Aden dedi: D tuşunu ve çevresindeki tuşları yavaşça çıkarıp temizleyin. İnternette arastırdığımda aynı sorunu yaşayan bazı insanlar daha var eğer varsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Daha dün yıkadım zaten önceden de D tuşu bozuldu garantiye dönderdim değişim yaptılar.
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ocak 2023 #4 Ketua dedi: Daha dün yıkadım zaten önceden de D tuşu bozuldu garantiye dönderdim değişim yaptılar. Genişletmek için tıkla... Tekrardan daha ddetaylı bilgilerle klavyenizin değişmesini veya sorunun giderilmesi isteyin. Ya da başka bir bilgisayarda deneyin.
Ketua dedi: Daha dün yıkadım zaten önceden de D tuşu bozuldu garantiye dönderdim değişim yaptılar. Genişletmek için tıkla... Tekrardan daha ddetaylı bilgilerle klavyenizin değişmesini veya sorunun giderilmesi isteyin. Ya da başka bir bilgisayarda deneyin.