Rampage KB-R34 vs Game Booster G76K Attack

Bütçe
200 TL

Mehmet_Ylc

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Size bir şey danışmak istedim. Ben orta bütçeli, ışıklı, yarı mekanik bir klavye almak istiyordum. Ve 2 sevdiğim tarzda 2 tane buldum. Sizce hangisini almalıyım? Size kötü gelse bile bu ikisinden birini kesin alacağım. Lütfen başka öneride bulunmayın. İki ürününde linki aşağıda, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz zaten seçmişsiniz. 2 üründen başkasını önermeyin diye. İkisi de 5 para etmeyen alt mallar.

İkisi de kötü parasının hakkını vermeyen ürünler bunlardan birini tavsiye etsek hakkına gireriz başka istersen alternatif söyleyebiliriz.

İkisi de kötü parasının hakkını vermeyen ürünler bunlardan birini tavsiye etsek hakkına gireriz başka istersen alternatif söyleyebiliriz.
Ben baya bir araştırdım ama klavyeden fazla anladığım söylenemez.Aynı fiyata daha iyi bildiğiniz bir klavye var mı?

rush RK303​

rush RK707​

Philips SPK8264

Aralarından Philips'i tercih ederim hem daha uygun fıyatlı hem daha şık ama rush modellerde sizin baktıklarınıza benziyor bu attıklarım sizinkilerden iyi performans verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…