Enes_1311 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Rampage KB-R57 X-jammer klavye kullanıyorum. W, CTRL falan basınca 4 tusu çalışmıyor. Nasıl duzeltebilirim? Yardimci olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2020
Rampage KB-R57 X-jammer klavye kullanıyorum. W, CTRL falan basınca 4 tusu çalışmıyor. Nasıl duzeltebilirim? Yardimci olur musunuz?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 12 Aralık 2020 #2 W ve CTRL tuşlarına basınca diğer tuşlar çalışmıyor mu? Eğer böyleyse ne yazık ki ghosting olayına takılmışsınız. Düzeltemezsiniz.
W ve CTRL tuşlarına basınca diğer tuşlar çalışmıyor mu? Eğer böyleyse ne yazık ki ghosting olayına takılmışsınız. Düzeltemezsiniz.
Enes_1311 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #3 Hayır W ve CTRL basınca diğerleri çalışıyor. Az önce fark ettim. Sadece space basarken 4'e basınca işlemiyor. Diğer tüm tuşlar işliyor. Çözümü bilen yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
Hayır W ve CTRL basınca diğerleri çalışıyor. Az önce fark ettim. Sadece space basarken 4'e basınca işlemiyor. Diğer tüm tuşlar işliyor. Çözümü bilen yok mu?
AhmetSamet Yoctopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #4 TÇB dedi: W ve CTRL tuşlarına basınca diğer tuşlar çalışmıyor mu? Eğer böyleyse ne yazık ki ghosting olayına takılmışsınız. Düzeltemezsiniz. Genişletmek için tıkla... benim klavye gg
TÇB dedi: W ve CTRL tuşlarına basınca diğer tuşlar çalışmıyor mu? Eğer böyleyse ne yazık ki ghosting olayına takılmışsınız. Düzeltemezsiniz. Genişletmek için tıkla... benim klavye gg