merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.952 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #11 BerkayZ87 dedi: Uygun fiyatlı hemen hemen her klavyede zaten böyle sprey izleri mevcut. Klavyeler de 5-6 aya kalmaz sprey boyaları akmış bir vaziyete dönüşüyor. Sadece Rampage'ye özel bir durum değil, düşük fiyatlı çoğu klavyenin sonu böyle. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi dün aldım ve ilk hali böyleydi.
BerkayZ87 dedi: Uygun fiyatlı hemen hemen her klavyede zaten böyle sprey izleri mevcut. Klavyeler de 5-6 aya kalmaz sprey boyaları akmış bir vaziyete dönüşüyor. Sadece Rampage'ye özel bir durum değil, düşük fiyatlı çoğu klavyenin sonu böyle. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi dün aldım ve ilk hali böyleydi.
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 6 Mart 2021 #12 koray105 dedi: Sorun ney ben anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sonunda aradığım mesaj .
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 6 Mart 2021 #13 Dreamy Bull dedi: Diyoruz hocam Rampage almayın aldırmayın diye ama dinleyen yok. Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıl Rampage klavye kullandım bir sıkıntısını görmedim.
Dreamy Bull dedi: Diyoruz hocam Rampage almayın aldırmayın diye ama dinleyen yok. Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıl Rampage klavye kullandım bir sıkıntısını görmedim.
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 6 Mart 2021 #14 Captain Levi dedi: Ben 1 yıl Rampage klavye kullandım bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Şans işi hocam. Çin'deki ürünlere marka basıp satıyorlar, Gamepower'da öyle yapıyor. Zaten bu yüzden şans işi.
Captain Levi dedi: Ben 1 yıl Rampage klavye kullandım bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Şans işi hocam. Çin'deki ürünlere marka basıp satıyorlar, Gamepower'da öyle yapıyor. Zaten bu yüzden şans işi.