Rampage KB-R63 Stage alınır mı?

Bütçe nedir? Mesela şu ürünü önerebilirim o bütçe'de gayet iyi bir marka. Ayrıca Rampage tarzı markaları önermiyorum. Kesinlikle fiyatında en iyilerinden olan Redragon'u öneriyorum.
redragon

Hocam aynısı bende var alınır mı alınmaz mı ona siz karar verin ben tecrübelerimi ileteyim.
Tuş silinmesi bozulması basmaması vb. hiçbir durum yaşamadım.
Sese duyarlı LED özelliği ve birçok aydınlatma seçeneği var. RGB menun eder sizi tahminimce.
Sol taraftaki makro tuşları aşırı işe yarıyor 4'ünü birden kullanmaktayım(Örneğin çift masaüstü kullanıyorum tek monitörde çift monitör gibi belki biliyorsunuzdur G3 G4 tuşları ikisi arasında hareket etmemi sağlıyor örneğin).
Oyunlarda vs. tatminkar bastınmı basıyor tuşa yani.
Başka sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Asla Rampage marka ürün almayın. Redragon Rampage markasından daha kaliteli bir marka.
Redragon Klavye.

1 yıl önce piyasada doğru düzgün olmayan bir markaya kaliteli demek...
Redragon'un kalitesini 2 3 yıl sonra anlayacağız.
Rampage daha kalitelidir demiyorum ayrıca bu fiyata alternatifleride bilmiyorum ama alınır bu klavye.
Bu arada zamanında 80 TL'ye almıştım.

@ahmetecemis_51 Redragon gibi marka piyasada çok bilinen bir marka. Türkiye'de çok fazla satılmıyor, o Rampage'den daha iyi olduğunu herkes biliyor. Redragon 1996'dan beri piyasada olan bir marka, bu forumda herkese bu soru sorulsa mutlaka çoğunluk Redragon tercih edecektir.

Hocam Gamepower ilk geldiğinde de aynı etki vardı.
2 3 yıl sonra görürüz onu.
Bana göre piyasada başı çekilen ASUS vb. markalar dışında hepsi aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…