Rampage KB-R77 vs Leaven K620 vs Sarftech T60

Bütçe
700

ORTİ

Decapat
Daha fazla  
Mini istemiyorum ama bu fiyata Rampage olarak bunu buldum.

Leaven önerir misiniz? Her şeyden önemlisi uzun ömürlü olması.

Bir de Sarftech önerir misiniz?

Bu markaları kullananınız, bileniz varsa yardımcı olur musunuz?

Kriterlerim
-Maksimum 700 TL.
-%60 oranında tuş.
-Mekaniklik önmli değil olmasa da olur.
-Ömrü uzun olsun.
-RGB veya Rainbow olmasıda önemli değil.

Sizin önerdiğiniz başka klavyeleri de incelemek isterim Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mini istemiyorum ama bu fiyata Rampage olarak bunu buldum.

Leaven önerir misiniz? Her şeyden önemlisi uzun ömürlü olması.

Bir de sarftech önerir misiniz?

Bu markaları kullananınız, bileniz varsa yardımcı olur musunuz?

Kriterlerim.
-Maksimum 700 TL.
-%60 oranında tuş.
-Mekaniklik önmli değil olmasa da olur.
-Ömrü uzun olsun.
-RGB veya Rainbow olmasıda önemli değil.

Sizin önerdiğiniz başka klavyeleri de incelemek isterim teşekkürler.

Son ürün ve Rampage alınmaz ortadaki ürünü bilmiyorum.

60TL daha çıkarsan e yooso Z11 var Amazon'da.
resim_2023-12-12_010710173.png

anlatmaya gerek yok

Son ürün ve Rampage alınmaz ortadaki ürünü bilmiyorum.

Hocam aslında uygun fiyatlı marka denince akla ilk Rampage gelir benim başkada bu fiyatlarda mouse olsun klavye olsun hattak kulaklık olsun Rampage iyi gibi neden alınmaz sizce?

bide prime alınca bu fiyattan ödediğimizi bilmiyorum bakarım teşekkürler

Hocam aslında uygun fiyatlı marka denince akla ilk Rampage gelir benim başkada bu fiyatlarda mouse olsun klavye olsun hattak kulaklık olsun Rampage iyi gibi neden alınmaz sizce?

Bir de Prime alınca bu fiyattan ödediğimizi bilmiyorum bakarım teşekkürler.

Genel olarak 1-2 ürünü dışında aşırı çöp bir marka bende bu seti kullanıyordum 1 yıl geçti klavye bozuldu 1 ay geçmedi kulaklık bozuldu ama fare bana göre cidden iyi dayandı (1 yıl) şuna hepsini değiştiriyorum maousepad ve faremi değiştirdim sıra klavyede.

Set:Rampage Km-26 Steely 4lü Gaming Profesyonel Oyuncu Seti Rainbow Aydınlatmalı Klavye Kulaklık Mouse Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Genel olarak 1-2 ürünü dışında aşırı çöp bir marka bende bu seti kullanıyordum 1 yıl geçti klavye bozuldu 1 ay geçmedi kulaklık bozuldu ama fare bana göre cidden iyi dayandı (1 yıl) şuna hepsini değiştiriyorum maousepad ve faremi değiştirdim sıra klavyede.

Set:Rampage Km-26 Steely 4lü Gaming Profesyonel Oyuncu Seti Rainbow Aydınlatmalı Klavye Kulaklık Mouse Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hımmm anladım hocam. Bence set ürünlerin kalitesi daha az oluyor gibi faremi SMX-R44 kullanıyorum gayet iyi ama yan tuşlara hasas davranmak gerek içine çöktü değişim talep ettim değiştirdiler sağ olsunlar (2 aylık bir lullanımdan sonra oldu ben biraz abanmış olabilirim) yenisi 5-6 ay oldu iyi.
teşekkürler iyi günler

Hımmm anladım hocam. Bence set ürünlerin kalitesi daha az oluyor gibi faremi SMX-R44 kullanıyorum gayet iyi ama yan tuşlara hasas davranmak gerek içine çöktü değişim talep ettim değiştirdiler sağ olsunlar (2 aylık bir lullanımdan sonra oldu ben biraz abanmış olabilirim) yenisi 5-6 ay oldu iyi.
Teşekkürler iyi günler.

Rica ederim dediğiniz gibi set olarak satılan ürünler kaliteli olmayabiliyor fakat eğer düşük bütçe yoksa şu ürünler kesinlikle tavsiye edilmemesi gerekir.

Rampage, Hadron, Everest.

Birkaç gündür leaven ve sarftech arasında çok kaldım ama hotswap diye leaven tercih ettim yarına gelir büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı