Rampage KB-R77 vs Leaven K620 vs Sarftech T60

Bütçe
700
leaven deneyiminizi merakla bekliyorum hocam, fiyatı muadillerine göre çok uygun.

Leaven deneyiminizi merakla bekliyorum hocam, fiyatı muadillerine göre çok uygun.

Dün geldi hocam klavyenın sesi basma hissi vs çok güzel masada çok hoş duruyor (ilk kez aldım mekanik) tek kötü yanı RGB değil Rainbow ama RGB versiyonu da varmış AliExpress'de bulunur ama büyük ihtimalle 900'den aşağı bulunmaz ayrıyeten arkadaşım ben sipariş verirken adını bilmediğin dandik klavye alma diyordu ama kullanınca o bile sevdi .

Tam olarak hangisi link paylaşabilir misiniz?

Bende buna karar verdim aslında önce bu @562410 arkadaşın önerisi doğrultusunda e yosso Z11'e baktım son 7 tane kalmıştı ama şimdi yok en azından red Switch lisinden yok blue Switch de pahalı oluyor artık
Kısacası bende buna karar verdim umarım iyidir kalitesi.

Hocam klavyeyi aldınız mı? Performansı ve kalitesi nasıl? Önerir misiniz?

Hocam klavyeyi aldınız mı? Performansı ve kalitesi nasıl? Önerir misiniz?

Biraz gec olacak ama cevap vereyim daha once daha kaliteli bir klavye deneyimim olmadi kiyaslama yapamayacağım 2 ay kadar bir kullanma zamanim oldu tek şikayetim tuşlar arasi mesafe aslinda nesafe dusuk gibi ama tuslarin ust kısmı kuculdugu icin aradaki mesafe artiyor ve 2 tus arasina basmaniza sebep oluyor bunun disinda beni idare edecek baska klavye almama gerek kaldirmayacak bir klavye.
Space Shift tuslarindan ufak yay sesi geliyor ve genel olarak ses cok tok degil ben red Switch aldim bunu da belirteyim.
Kisacasi memnunum.

Hocam hala kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…