Herkese selamlar. Masamdaki küçük alandan dolayı böyle bir klavye almak zorundayım. Normalde numlock kısmı olmayan treekeles klavye alacaktım ama onunda büyük geleceğini düşünüyorum. Bu yüzden 36 tuşlu küçük klavye almaya karar verdim. Sadece oyun için kullanacağım normal klavyemi arka kısma koyacağım. Yazı falan yazmak gerekirse kullanırım diye. Sizce hangisini tercih edeyim? Ya da başka bir öneriniz var mı?
En ucuz Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 971,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 971,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Rush SIEGE RK77 Blue Switch PUBG Oyuncu Gaming Mekanik Klavye Keypad Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.