M menacex Yoctopat Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:42 #1 Selam arkadaşlar, aksesuarlarımı yenilemek istiyorum ve aşağıdaki üç ürünü almayı düşünüyorum. Sizden görüş ve tavsiyelerinizi almak isterim — özellikle kalite, fiyat/performans, uyumluluk açısından. Ürünler: Klavye: Rampage KB-R86 Rainbow Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah Kulaklık: Wraith Sense IEM Kulaklık Fare: Wraith ATK Dragonfly A9 Kablosuz Mouse Benim için önemli olan: Oyunlarda hızlı tepki ve düşük gecikme (klavye-fare için) Kulaklıkta net ses, mikrofon kalitesi ve uzun kullanımda konfor (kulak içi istiyorum) Fiyat/performans açısından dengeli olmaları. Sizce bu üç ürün uygun mu, “şunu al, bunu alma” gibi önerileriniz var mı? Özellikle: Rampage klavye red switch konusunda düşünceleriniz? Bu üçlü, şu sistemimle (Ryzen 7 7800x3D + RTX 5070 …) uyum sağlar mı yoksa performans açısından eksik kalır mı? Tavsiyelerinizi, alternatif modelleri ve dikkat etmem gereken noktaları yazarsanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 14:50
Selam arkadaşlar, aksesuarlarımı yenilemek istiyorum ve aşağıdaki üç ürünü almayı düşünüyorum. Sizden görüş ve tavsiyelerinizi almak isterim — özellikle kalite, fiyat/performans, uyumluluk açısından. Ürünler: Klavye: Rampage KB-R86 Rainbow Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Siyah Kulaklık: Wraith Sense IEM Kulaklık Fare: Wraith ATK Dragonfly A9 Kablosuz Mouse Benim için önemli olan: Oyunlarda hızlı tepki ve düşük gecikme (klavye-fare için) Kulaklıkta net ses, mikrofon kalitesi ve uzun kullanımda konfor (kulak içi istiyorum) Fiyat/performans açısından dengeli olmaları. Sizce bu üç ürün uygun mu, “şunu al, bunu alma” gibi önerileriniz var mı? Özellikle: Rampage klavye red switch konusunda düşünceleriniz? Bu üçlü, şu sistemimle (Ryzen 7 7800x3D + RTX 5070 …) uyum sağlar mı yoksa performans açısından eksik kalır mı? Tavsiyelerinizi, alternatif modelleri ve dikkat etmem gereken noktaları yazarsanız çok sevinirim.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.175 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek Dün 15:09 #2 MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Klavye olarak bunu almalısınız. rampage nin hiçbir ürünü alınmaz
MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Klavye olarak bunu almalısınız. rampage nin hiçbir ürünü alınmaz
M menacex Yoctopat Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:21 #3 MorgauS_0 dedi: MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Klavye olarak bunu almalısınız. Rampage'nin hiçbir ürünü alınmaz. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkürler ama ben full klavye istiyorum öneriniz var mı? Diğer ekipmanlar hakkında düşünceleriniz neler?
MorgauS_0 dedi: MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Klavye olarak bunu almalısınız. Rampage'nin hiçbir ürünü alınmaz. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkürler ama ben full klavye istiyorum öneriniz var mı? Diğer ekipmanlar hakkında düşünceleriniz neler?