Rampage KB-R89 Eagle USB Blue Swi̇tch vs Logitech G G213 Prodigy

Yer
Republic of Fenerbahçe
Daha fazla  
Meslek
Mechanical Engineer
Logitech G G213 Prodigy kullanmıştım. Çok beğenmiştim ama normal klavye, Rampage olanı ise mekanik ve deneme fırsatı bulamadım ama oda iyi görünüyor. İkisi de aynı fiyat bandında diyebilirim. Sizce hangisini alınmalı? Bu klavyelerden farklı bir öneriniz varsa bekliyorum. Ayrıca mouse olarak SteelSeries Rival 3, bütçeyi biraz zorlarsam kesinlikle SteelSeries Sensei Ten düşünüyorum. SteelSeries mouse hakkını verecek maksimum 150 TL XXL mousepad önerileriniz varsa alırım, teşekkürler.

Logitech G G213 Prodigy kullanmıştım. Çok beğenmiştim ama normal klavye, Rampage olanı ise mekanik ve deneme fırsatı bulamadım ama oda iyi görünüyor. İkisi de aynı fiyat bandında diyebilirim. Sizce hangisini alınmalı? Bu klavyelerden farklı bir öneriniz varsa bekliyorum. Ayrıca mouse olarak SteelSeries Rival 3, bütçeyi biraz zorlarsam kesinlikle SteelSeries Sensei Ten düşünüyorum. SteelSeries mouse hakkını verecek maksimum 150 TL XXL mousepad önerileriniz varsa alırım, teşekkürler.
Klavye:
Mousepad:

Klavye:
Mousepad:

Antech hiç duymadım iyi mi dersin?

Corsair, SteelSeries gibi markaların XXL mousepadleri çok pahalı, bu tarz markalara yönelmekten başka çareniz yok. Ama Antech iyi bir marka, ben memnun kalmıştım.
Çakma Razer Goliathus bakmak isteyebilir. Kardeşim kullanıyor 2 yıldır hiç sorun yok. Bayağı ucuzlar.

Blue Switch çok sesli çalışması nedeniyle rahatsızlık verebiliyor. O yüzden mümkünse Red Switch olursa daha iyi olur. Logitech G G213 Prodigy pek önermiyorsunuz galiba, Rampage KB-R89 olan klavyede kullanıcılar tarafından sevilmediği için önerilmiyor galiba. Bir de SteelSeries Rival 3 ile SteelSeries Sensei Ten arasında en az 200 TL fiyat farkı var. Bu kadar fiyat farkına sebep olan şey nedir acaba? Çünkü ben fiyat farkına değecek kadar çok fazla bir fark göremiyorumda...

Blue Switch çok sesli çalışması nedeniyle rahatsızlık verebiliyor. O yüzden mümkünse Red Switch olursa daha iyi olur. Logitech G G213 Prodigy pek önermiyorsunuz galiba, Rampage KB-R89 olan klavyede kullanıcılar tarafından sevilmediği için önerilmiyor galiba. Bir de SteelSeries Rival 3 ile SteelSeries Sensei Ten arasında en az 200 TL fiyat farkı var. Bu kadar fiyat farkına sebep olan şey nedir acaba? Çünkü ben fiyat farkına değecek kadar çok fazla bir fark göremiyorumda...
Klavye bütçe yükseltebilirsen:

Blue Switch çok sesli çalışması nedeniyle rahatsızlık verebiliyor. O yüzden mümkünse Red Switch olursa daha iyi olur. Logitech G G213 Prodigy pek önermiyorsunuz galiba, Rampage KB-R89
Olan klavyede kullanıcılar tarafından sevilmediği için önerilmiyor galiba. Bir de SteelSeries Rival 3 ile SteelSeries Sensei Ten arasında en az 200 TL fiyat farkı var. Bu kadar fiyat farkına sebep olan şey nedir acaba? Çünkü ben fiyat farkına değecek kadar çok fazla bir fark göremiyorumda...
Hocam benim size attığım klavye bu bütçede alabileceğiniz en iyi klavye bence. Ayrıca sizin istediğiniz gibi Outemu Red Switch.

Sensei 450IPS tarama hızına sahip ve sensörü Rival 3'e göre daha iyi. Ama 200TL fiyat farkına değer mi bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı