Rampage KB-R89 Eagle USB Blue Swi̇tch vs Logitech G G213 Prodigy

Bir de Rival 3 vs Rival 110 karşılaştırmasını özellikleri ile yapabilir misiniz?
Rival 110 biraz daha giriş seviyesi aslında. Rival 110'da uygun fiyatlı mouselerde kullanılan Omron switch kullanılırken Rival 3'te Rival 600'de kullanılan SteelSeries'in kendi switchleri kullanılıyor. Ayrıca Rival 110 Truemove 1 sensörünü kullanıyor, Rival 3 ise TrueMove Core. Yani Rival 3'ün sensörü çok daha iyi. Birde sizin için önemli mi bilmiyorum ama Rival 3'ün RGB'si çok hoş.

Bir de Rival 3 vs Rival 110 karşılaştırmasını özellikleri ile yapabilir misiniz?
Rival 3 daha iyi de bence benim önerdiğim kombinasyon daha çok beğenirsiniz. Gelecekte de zaten mouse memnun kalmazsanız yükseltebilirsin. Size kalmış.

Bir de el uyumu için el ölçülerini ölçen gördüm. Ölçülerin nasıl alındığını araştırdım, bulamadım. El ölçülerinin nasıl alındığını gösteren bir link atabilir misiniz? Ya da tarif etsenizde olur.
Yanlış ölçmediysem 18,5 - 9,5 cm çıkıyor. Sizce Rival 3, Rival 110 ve Sensei Ten üçlüsünden hangisi daha uyumlu olur?
Hocam benim size attığım klavye bu bütçede alabileceğiniz en iyi klavye bence. Ayrıca sizin istediğiniz gibi Outemu Red Switch.

Sensei 450IPS tarama hızına sahip ve sensörü Rival 3'e göre daha iyi. Ama 200TL fiyat farkına değer mi bilemiyorum.

Peki Trust GXT 865 Asta vs Trust 22983 GXT890 Cada karşılaştırmasını yapabilir misiniz?
@hadwiger

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı