furkansama
Kilopat
Neden alınmaz hocam?
Bu klavyeyi görmüştüm Ğ,Ü,Ş,İ,Ö,Ç tuşları bulunmuyor o yüzden tercih etmek istemedim.
Neden alınmaz hocam?
Daha fazla çıkamıyorum bütçem yok. Elimde şuan ki klavyem Rampage kb-r88 3-4 sene oldu alalı klavyeyi yumruk atmama rağmen sorunsuz çalışıyor. Space tuşunu sürekli tak çıkar yaptım ve şuan tam oturmuyor bu yüzden değiştirmek istiyorum.Hocam eğer bütçeniz çok düşükse tercih edilebilir ama bu bütçelerde o markaya o kadar para verilmez.
Rampage Markası Kalitesiz mi?
RAmpage markası kötü mü arkadaşlar? Herkes berbat diyor. Bende Rampage DLM-355 faresi var, çok memnunum 2 sene önce Vatan'dan aldım. Kutunun içinden yedek altlıklar çıkıyor. 2. yılında o altlıkları değiştirdim yedeklerle. Işıklarda bozulma falan da yok şu an gayet iyi kullanıyorum. Neden herkes...www.technopat.net Rampage mekanik klavye alınır mı?
Merhaba arkadaşlar, 13 yıldır kullandığım Microsoft'a1.0 klavyemi yenileyeceğim :)) Mekanik bir klavye alacağım ve RGB olacak kendisi. Rampage'nin klavyelerini mağazasında inceleme fırsatım oldu. (Vatan) Bana çok hoş ve kaliteli geldi Switch'ler olsun sesi, dokusu olsun. Beğendim yani...www.technopat.net
Daha fazla çıkamıyorum bütçem yok. Elimde şu anki klavyem Rampage KB-R88 3-4 sene oldu alalı klavyeyi yumruk atmama rağmen sorunsuz çalışıyor. Space tuşunu sürekli tak çıkar yaptım ve şu an tam oturmuyor bu yüzden değiştirmek istiyorum.
Daha fazla çıkamıyorum bütçem yok. Elimde şu anki klavyem Rampage KB-R88 3-4 sene oldu alalı klavyeyi yumruk atmama rağmen sorunsuz çalışıyor. Space tuşunu sürekli tak çıkar yaptım ve şu an tam oturmuyor bu yüzden değiştirmek istiyorum.
3-4 sene gitmesi kaliteli olduğu anlamına gelmez düşük segment markalarda %50 şansınız vardır.
Kaliteli olduğunu göstermez tabi ama uzun süre götürdü beni. Başka klavye önerileriniz var mı?Ben zamanında Rampage KB R34 almıstım onda da space bozuldu bence Rampage alacaksan cok para verme tavsiyem bu.
Gamepower warlock alınır mı peki?Yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi.
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Xiaomi MIIIW Oyun Klavyesi (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Xiaomi MIIIW Oyun Klavyesi (İthalatçı Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Motospeed CK61 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Outmu Kırmızı (Yurt Fiyatı
Motospeed CK61 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Outmu Kırmızı (Yurt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com