Rampage KB-R91 vs Logitech G213

Hala duruyor kontrol ettim az önce bilemiyorum ben yine de kriterlerimi paylaşayım tam bir şey bulursanız eğer bana göre atarsınız. RGB ya da Rainbow olsun ki çok hoşuma gidiyor ayrıca tamamen bir bilek desteği olursa sevinirim ha ayrıca 350 TL'yi de fazla aşmasın.

Sizin ilacınız burada;
Bilek desteği var, makro atayabiliyorsunuz ve RGB'sini ayarlayabiliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir teknoloji mağazasında pazarlamada çalışmanızı tavsiye ederim çünkü gerçekten teknoloji doktoru gibisiniz şu an ses te arafta kaldım galiba onu da halletsem ya G213 alacağım ya da bunu.
Teşekkür ederim yardımınız için.

G213 alma. Kronik sorunlu. Corsair K55 alın geçin.

G213 alma. Kronik sorunlu. Corsair K55 alın geçin.

K55'ede kronik sorunlu diyenler var vallahi bu klavye işi çok kansermiş bütçeyi arttırıp Razer Cynosa falan mı alsam ufak bir bilek desteği var ama en azından Razer kalitelidirde?

K55'e kim kronik sorunlu diyor? İlk defa duyuyorum kronik sorunlu dediklerini. Razer Cynosa alabilirsiniz ve gayet kaliteli bir klavye. Bilek desteksiz klavye kullanıyorum ve gayet rahat.

Bütçeyi yükseltebilirsem Razer cynose yükseltemezsem "o piti piti" yapıp alacağım teşekkürler.

Yok açıkcası mekanik hisli ve o da bana yeter. Peki oyunlara göre aydınlatma modu vs. var mı ya da ayarlama imkanımız var mı?
Ve alışmada zorlanır mıyım?

Kendi sürücüsünden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ışıklarını. Alışmakta zorlanmazsınız rahat bir klavye.
G213 alma. Kronik sorunlu.

Ne sorunu var ben bilmiyorum 1 yıldır kullaniyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadim.

Tamamdır teşekkürler.
Bütçeyi yükseltebilirsem Razer cynose yükseltemezsem "o piti piti" yapıp alacağım teşekkürler.
Arkadaşlar piyasa takibi yaparak en son Razer Cynosa v2'yi sipariş ettim bilginize.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…