Rampage KB-R96 alınır mı?

Bleach

Picopat
Merhaba, Corsair K70 MK2 klavyemi çok sevdiğim bir dostuma anlık gaza gelip hediye ettim .
Çok severek kullandığım klavyeyi 2-3 ay sonra tekrar alacağım şu an bu klavyenin 2. elini buldum 300 TL fiyata 0 gibi.
300 TL fiyat bandında daha iyi önerileriniz var mıdır? Bir de bu klavye pişman eder mi? Yapısı biraz Corsair tipi hoşuma gitti.

Hocam o gazdan ben de istiyorum . Şaka bir yana gerçekten diyorum. Olmadı bunu al K70'i sana geri versin .

Tasarımı hoşuma gitti aslında yerini tutarsa şu an K70'ler 1300 TL olmuş vallahi GameEkstra'dan 700 TL'ye almıştım zamanında, kara cumaya kadar almayı düşünmüyorum bunu biraz araştırayım görünüşü bayağı kıyak duruyor bu fiyata göre bir de ben Logitech G102 Prodigy kullanıyorum ancak kablo olayları canımı sıkmaya başladı hatta şu klavyeninde kablosuzu olsa fena olmazdı, bu farenin sanırım kablosuzu G403'dü ancak üretimi kaldırılmış fiyatlarda epey artmış, pençe ve palm tutuşa uygun 102 boyutlarında güzel bir kablosuz fare önerebilir misin?

Lanet olsun klavye Türkçe Q değil, yazılım ile uğraşıyorum özellikle web tasarım ve <> enter yanında olması benim için hayata yeniden alışmak...

Yeni bir konu açın fare ile ilgili. Orada daha fazla öneri gelir . G102'nin kablosuzu G305 bu arada.

Merhaba, Corsair K70 MK2 klavyemi çok sevdiğim bir dostuma anlık gaza gelip hediye ettim .
Hocam o nasıl bir gaz ya?

Arkadaşınızın size yatıp-kalkıp dua etmesi lazım.

İyilik meleği de değil onun da üstü olmuşsunuz.

Biraz abartmış olabilirim ama 1300 TL'lik klavyeyi arkadaşına verip, kendin 300 TL klavye aramak ilginç doğrusu.

Dediğim gibi klavyeyi aldığımda 700'dü arkadaşa verdikden sonra şuan min. 1200 TL olması ayrı bir koydu zaten 3 ay sonra tekrar alıcam sadece beni 3 ay idare etmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…