Rampage KB-R96 ULTIMATE alınır mı?

Kanka 15-20 senedir bu pazarda olan markalara laf atip dandik cin markalarini ovuyorsun farkindasin degil mi ?
15 20 sene bu pazardaysa ben ne yapayım? 15-20 yıldır buradaysa iyi mi oluyor? Dandik çin markası dediğin klavyeyi git bi' araştır bakalım. Yurt dışında %60 toplanabilen klavyelerin ne kadar hayranı var farkında mısın? Anne Pro 2 dediğimiz harika klavyeyi yapan adamlarda bu adamlar. Biraz gözlerini aç ve iyice araştır. Koyun gibi yazma!

Burda dandik olan varsa senin övdüğün Logitech, Rampage

Arkadaşlar şu anda yıllar önce A101 de 40 TL'ye satılan Piranha markasını kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım Rampage içinde tanıtım videoları gayet kaliteli diyorlar bu model için.

Arkadaşlar şu anda yıllar önce A101 de 40 TL'ye satılan Piranha markasını kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım Rampage içinde tanıtım videoları gayet kaliteli diyorlar bu model için.

İlk önce bütçeni düzgünce söyler misin? Attığın ürün 1650TL, bütçem 1000TL civarı diyorsun.

Cherry MX Mavi.

Gateron Optik, hotswap.

Outemu Kırmızı, üsttekiler kadar iyi değil, hotswap yine.

Hayır alınabilir bir marka değildir, hiçbir düzgün klavyesi yok.
Konunun üzerinden 2 yıl geçmiş ama almayı planlayanlar olursa diye yazıyorum. 4,5-5 senedir KB R96 kullanıyorum bugüne kadar en ufak bir sorun yaşamadım cok daha pahalı klavyelerde olan bi gecikme süresine sahip, rgbleri vs hoş ve ömrü biten bir tane tuş bile olmadı. Rampage markasına güvenilmez biliyorum ama dogru bir araştırma ile bence bu klavyenin kaliteli nadir ürünlerinden oldugunu anlamamak pek mümkün değil.Hoşunuza bi tek siyah switch olması gitmeyebilir ama oda biraz zevk meselesi. Şahsen kırmızı ve sarı switch tercihimdir ama bana kötü bir hissiyat vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…