Rampage KB-R97 klavye aldım ancak alt yön tuşu bazen çalışmıyor. Switch'inde bir sıkıntı yok keycapi çıkarıp bastığımda hiçbir sıkıntı olmadan basıyor fakat keycapi taktığımda bazen defalarca basmama rağmen basmıyor. Bunun sebebi ne olabilir, bir çözümü var mıdır? Klavyeyi iade etmek istemiyorum gerçekten. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Rampage KB-R97 klavye aldım ancak alt yön tuşu bazen çalışmıyor. Switch'inde bir sıkıntı yok keycapi çıkarıp bastığımda hiçbir sıkıntı olmadan basıyor fakat keycapi taktığımda bazen defalarca basmama rağmen basmıyor. Bunun sebebi ne olabilir, bir çözümü var mıdır? Klavyeyi iade etmek istemiyorum gerçekten. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Anladım hocam. Lakin klavye çok hoş ve garanti falan uğraşmadan çözülebilecek bir durumsa çözmek isterim. Çünkü belirttiğim gibi sorun Switch'ten değil anlayamadığım bir şekilde keycap'inden kaynaklanıyor.
Anladım hocam. Lakin klavye çok hoş ve garanti falan uğraşmadan çözülebilecek bir durumsa çözmek isterim. Çünkü belirttiğim gibi sorun Switch'ten değil anlayamadığım bir şekilde Keycap'inden kaynaklanıyor.