Rampage KB-R97 X-Tracer alınır mı?

Peki hocam Rampage klavyeyi alırsam ne olur? Hakkında kötü bir şey duymadım. Ve ya önermemenizin sebebi o fiyatı hak etmemesi mi?

Peki hocam Rampage klavyeyi alırsam ne olur? Hakkında kötü bir şey duymadım. Ve ya önermemenizin sebebi o fiyatı hak etmemesi mi?

Aslında Rampage kumar gibidir bir ürün alırsın 2 yıl kullanır memnun kalırsın bir ürün alırsın daha 3-4 günde kırılır veya bozulur bundan dolayı Rampage önermek gereksizdir onun yerine 500 TL gibi iyi bir bütçede 50 dolar bir klavye almak daha iyi bir alternetif.

Hocam ben de o klavyeleri anlamıyorum. TKL klavyeler hiç hoşuma gitmiyor. Yurt dışında moda felan herhalde. Onun dışında Banggood gibi yerlere baktığımda klavyeler çok sade ve kablosuz gibi özellikleri var. Ben günümün çoğu vaktini bilgisayarda geçiriyorum ve en fazla 2-3 saat oyun oynuyorumdur. Bana dolu dolu bir klavye lazımdı tıpkı Monster ve Rampage klavye gibi. Bu Rampage klavyeyi bir süre denemeyi düşünüyorum. Bir arıza, bozulma sorunu çıkarsa da garantiye gönderebilirim. Rampage teknik servis nasıldır bilmem ama dediğiniz gibi olursa sorunu çözerler diye düşünüyorum.

Dostum Rampage servisi çöp şu an kullandığım mouse, u 4 ayda tamir ettiler. deli dolu klavye istiyorsan Royal Kludge RK61 61 Keys Mechanical Gaming Keyboard bluetooth Wired Dual Mode RGB Keyboard
Bir de bunlardan daha deli dolu olan Asus RA02 TUF Gaming K5 Usb Kablolu RGB Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri bu var.

Hocam bunlar membran. Bence membran bir klavyeye bu kadar fiyat verilmez. İlk attığınız RK61 bana küçük.

Ben yaklaşık 1 yıldır 200 tl ye aldığım rampage shine model olan mouse u kullanıyorum ve gayette memnunum hiçbir sorunda yaşamadım rampage e güvenebilirsiniz herkes yalanlıyor ama iyidir . Bugünde rampage x tracer modelli klavyeyi aldım switch den kaynaklı ufak bir çınlama sesi var onun dışında gayet memnunum alabilirsiniz bence

1 yıl oldu alalı çok güzel klavye.

Konuyu hortlatmışsınız hocam . Vallahi ben klavyeyle alakalı sorun yaşıyorum. Space, C, S ve D tuşları sürekli kesiliyor . Outemu Blue Switch pişmanlıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…