BÖRÜÜ Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 387 5 Şubat 2023 #21 gelpcpc1 dedi: Konuyu hortlatmışsınız hocam . Vallahi ben klavyeyle alakalı sorun yaşıyorum. Space, C, S ve D tuşları sürekli kesiliyor . Outemu Blue Switch pişmanlıktır. Genişletmek için tıkla... Benimki de mavi Switch hocam şimdilik bir sıkıntı yok isterseniz bir servise gönderin.
gelpcpc1 dedi: Konuyu hortlatmışsınız hocam . Vallahi ben klavyeyle alakalı sorun yaşıyorum. Space, C, S ve D tuşları sürekli kesiliyor . Outemu Blue Switch pişmanlıktır. Genişletmek için tıkla... Benimki de mavi Switch hocam şimdilik bir sıkıntı yok isterseniz bir servise gönderin.
B Bahattin15 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI MPG B550 Gaming Plus AMD Ryzen 5 5600 MSI RTX 2080 Ti GAMING Z TRIO CORSAIR Vengeance RS RGB 32GB (4x 8GB) CORSAIR H100 240mm CORSAIR CX Series CX650F RGB Cinsiyet Erkek Meslek Mimarlık Öğrencisi 19 Mart 2025 #22 Bir daha hortlatayım konuyu 4. senem doldu üzerine bira su vb şeyler bile döküldü şükür bir sorun çıkartmadı henüz her yeri taş gibi çalışıyor.
Bir daha hortlatayım konuyu 4. senem doldu üzerine bira su vb şeyler bile döküldü şükür bir sorun çıkartmadı henüz her yeri taş gibi çalışıyor.