P ppatatesogan Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Klavyemin driverını indirdikten sonra bir anda klavye gitti başka bilgisayara da bağlanamıyorum. Hiç ışık yanmıyor yani direk çalışmıyor. Şimdiden teşekkürler.
Klavyemin driverını indirdikten sonra bir anda klavye gitti başka bilgisayara da bağlanamıyorum. Hiç ışık yanmıyor yani direk çalışmıyor. Şimdiden teşekkürler.
Muhammedmalik Yoctopat Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 Aynı sorun bende de oluştu çözüm bulabildiniz mi?
P ppatatesogan Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #3 Muhammedmalik dedi: Aynı sorun bende de oluştu çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Rampage'nin dediklerine göre driver, klavyeyi bozmuş bende garantiye gonderdim rahatlıkla aldılar para iadesini de aldım yeni klavye bakıyorum.
Muhammedmalik dedi: Aynı sorun bende de oluştu çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Rampage'nin dediklerine göre driver, klavyeyi bozmuş bende garantiye gonderdim rahatlıkla aldılar para iadesini de aldım yeni klavye bakıyorum.