Rampage KB-RX7 nasıldır?

OxeyGG

Decapat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• IMG_20230606_120029.jpg
    IMG_20230606_120029.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 25
Bence kötü almayın tuşları soyuluyorsa pişman olursunuz. Ayrıca attığınız klavye mekanik bir klavye değil, Mekanik mi yoksa Membran bir klavye mi istediğinizi bilemedim. Bu bütçede mekanik bir klavye bulmak çok zor aslında. Ama daha önce gördüğüm bir klavye var. Hem de bu klavyeden daha ucuz. İyi bir klavye değil ama bu bütçedeki rampage klavyeden pek farkı da yoktur.

Bütçeme şu an uygun videolarda da RGB'si çok güzel ama tuşlar çabuk soyuluyor diyenler var. Kullanan varsa görüşlerini belirtebilir mi? Teşekkürler.

1.5 yıl boyunca bu modelin RGB olmayan versiyonunu kullanmıştım gayet de memnundum.

Bence kötü almayın tuşları soyuluyorsa pişman olursunuz. Ayrıca attığınız klavye mekanik bir klavye değil, Mekanik mi yoksa Membran bir klavye mi istediğinizi bilemedim. Bu bütçede mekanik bir klavye bulmak çok zor aslında. Ama daha önce gördüğüm bir klavye var. Hem de bu klavyeden daha ucuz. İyi bir klavye değil ama bu bütçedeki rampage klavyeden pek farkı da yoktur.

https://www.hepsiburada.com/rush-bo...FAKH?magaza=Tempar&url_src=and-product-detail bu nasıl peki sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı