Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #1 Rampage kbr 95 kullanıyorum Q basmıyor basmama rağmen bazen bunu yazarken de Q basmadı mesela bir süre düşmedi vey bir hasar almadı.
Rampage kbr 95 kullanıyorum Q basmıyor basmama rağmen bazen bunu yazarken de Q basmadı mesela bir süre düşmedi vey bir hasar almadı.
Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 3 Mayıs 2022 #2 Mxpyma dedi: Rampage kbr 95 kullanıyorum Q basmıyor basmama rağmen bazen bunu yazarken de Q basmadı mesela bir süre düşmedi vey bir hasar almadı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun Philips mekanik klavyemde vardı hasar almadı ama tuş ara sıra basmıyordu servise gönderdim.
Mxpyma dedi: Rampage kbr 95 kullanıyorum Q basmıyor basmama rağmen bazen bunu yazarken de Q basmadı mesela bir süre düşmedi vey bir hasar almadı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun Philips mekanik klavyemde vardı hasar almadı ama tuş ara sıra basmıyordu servise gönderdim.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #3 Skorpi dedi: Aynı sorun Philips mekanik klavyemde vardı hasar almadı ama tuş ara sıra basmıyordu servise gönderdim. Genişletmek için tıkla... Ne dediler?
Skorpi dedi: Aynı sorun Philips mekanik klavyemde vardı hasar almadı ama tuş ara sıra basmıyordu servise gönderdim. Genişletmek için tıkla... Ne dediler?
Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 3 Mayıs 2022 #4 Mxpyma dedi: Ne dediler? Genişletmek için tıkla... Değişim yaptılar sorunu yazmadilar onlarda anlamamış belliki.
Mxpyma dedi: Ne dediler? Genişletmek için tıkla... Değişim yaptılar sorunu yazmadilar onlarda anlamamış belliki.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #5 Skorpi dedi: Değişim yaptılar sorunu yazmadilar onlarda anlamamış belliki. Genişletmek için tıkla... Ya başka klavyem yok göndermekte istemiyor ya yine de teşekkürler deneyeceğim bir şeyler.
Skorpi dedi: Değişim yaptılar sorunu yazmadilar onlarda anlamamış belliki. Genişletmek için tıkla... Ya başka klavyem yok göndermekte istemiyor ya yine de teşekkürler deneyeceğim bir şeyler.
Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 3 Mayıs 2022 #6 Mxpyma dedi: Ya başka klavyem yok göndermekte istemiyor ya yine de teşekkürler deneyeceğim bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Benim de yoktu yedek gönderdim.
Mxpyma dedi: Ya başka klavyem yok göndermekte istemiyor ya yine de teşekkürler deneyeceğim bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Benim de yoktu yedek gönderdim.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #7 Garip bir şekilde düzeldi bu sabah Q tuşu. Skorpi dedi: Benim de yoktu yedek gönderdim. Genişletmek için tıkla...
Garip bir şekilde düzeldi bu sabah Q tuşu. Skorpi dedi: Benim de yoktu yedek gönderdim. Genişletmek için tıkla...