E Erdemm12 Centipat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1 15 Haziran 2019 #1 Mehaba arkadaşlar, almak istediğim 2 tane klavye var fakat karar veremedim. Biri normal, biri mekanik. Klavyeler ise; Rampage KBR19 Logitech G213 Oynadığım oyunlar daha çok FPS oluyor. Zula CS:GO falan. Bi öneride bulunabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2019
Mehaba arkadaşlar, almak istediğim 2 tane klavye var fakat karar veremedim. Biri normal, biri mekanik. Klavyeler ise; Rampage KBR19 Logitech G213 Oynadığım oyunlar daha çok FPS oluyor. Zula CS:GO falan. Bi öneride bulunabilirseniz sevinirim.
D Deneyimli yakup Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 329 Çözümler 1 17 Haziran 2019 #2 Erdemm12 dedi: Mehaba arkadaşlar, almak istediğim 2 tane klavye var fakat karar veremedim. Biri normal, biri mekanik. Klavyeler ise; Rampage KBR19 Logitech G213 Oynadığım oyunlar daha çok FPS oluyor. Zula CS:GO falan. Bi öneride bulunabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kbr 19 kullanıyorum tavsiyede ediyorum
Erdemm12 dedi: Mehaba arkadaşlar, almak istediğim 2 tane klavye var fakat karar veremedim. Biri normal, biri mekanik. Klavyeler ise; Rampage KBR19 Logitech G213 Oynadığım oyunlar daha çok FPS oluyor. Zula CS:GO falan. Bi öneride bulunabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kbr 19 kullanıyorum tavsiyede ediyorum